Πληροφορίες λένε για αναβολή της δίκης για τις αναθέσεις έργων την οκταετία 1998-2006 στο δήμο Αγρινίου

Σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου  αναμένεται να εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο Αγρίνιο, η δίκη  για την κατηγορία περί απιστίας σε βαθμό κακουργήματος κατά του Δήμου Αγρινίου  που αντιμετωπίζουν 44 συνολικά άτομα , μεταξύ αυτών  17 εργολήπτες δημοσίων έργων και 27 πρώην αιρετοί της περιόδου  1999 – 2002 και 2003 – 2006 του Δήμου Αγρινίου.
Η υπόθεση έφθασε στην αίθουσα του δικαστηρίου μετά τη μήνυση  που υπέβαλλε, το έτος 2006, ο δημοτικός σύμβουλος της τότε αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Λυμπουρίδης και αφορούσε κυρίως  αναθέσεις και κατατμήσεις έργων στο δήμο Αγρινίου, υποστηρίζοντας πως έγιναν με παράνομη διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr η δίκη αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να αναβληθεί ενώ στο παραπέντε ο δήμαρχος Γ,Παπαναστασίου μετά από αλλεπάλληλες επιστολές του Δημήτρη Λυμπουρίδη όρισε τελικά νομικό σύμβουλο στη δίκη.

Σχετικά Άρθρα

Εσπερινό Γυμνάσιο Αγρινίου-ΛΤ-Αρκετές επιτυχίες στις πανελλαδικές 

3ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Aιχμές για την ΕΛΜΕ και τη Δευτεροβάθμια από τη δημοτική αρχή-Τι απαντά η ΕΛΜΕ

Την Τρίτη 26/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα, με τον πρόεδρο της Β´...