«Προσοχή στη Δυτική Ελλάδα»-Έρχεται κακοκαιρία- Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου

  • «Ξενοφών» βαφτίστηκε από την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA) η πρώτη ισχυρή κακοκαιρία του φετινού φθινοπώρου

Με νέα του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την ανάγκη σωστής ενημέρωσης των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας, λόγω της δημιουργίας βαθέος βαρομετρικού χαμηλού στο Ιόνιο. 

Πρόκειται για φαινόμενο που δημιουργεί ανησυχίες στους μετεωρολόγους για την τελική του ένταση και την πορεία που θα διαγράψει, κάτι που καταγραφεί στο μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Ο έμπειρος προγνωστης καιρού της ΕΡΤ καταγραφεί όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το φαινόμενο που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα. 

Αναλυτικά όσα γράφει 

Παράκληση!
Θα παρακαλούσα τις φίλες και τους φίλους που βρίσκονται ή θα βρίσκονται κυρίως στη δυτική κεντρική και νότια Ελλάδα το ερχόμενο Σαβ/κύριακο να παρακολουθούν γενικά τα δελτία καιρού για την περαιτέρω εξέλιξη του βαθέος βαρομετρικού χαμηλού που σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία αναμένεται να σχηματιστει ανοιχτά του Ιονίου πελάγους το επόμενο 48ωρο, για την ακριβή πορεία του οποίου δεν μπορούν προς το παρόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα! . Αν δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς.
Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου… 

 

Eν τω μεταξύ από τις 10:30μμ  είναι κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου- Αντιρρίου λόγω των θυελλωδών ανέμων εντάσεως 9 μποφόρ που πνέουν  στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Απελευθερώθηκαν τρεις νεαροί γύπες στον ουρανό της Αιτωλοακαρνανίας

Απελευθερώθηκαν τρεις νεαροί γύπες στον ουρανό της Αιτωλοακαρνανίας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν πριν λίγες ημέρες στο όρος Αράκυνθος της Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο δράσης για την ενίσχυση του πληθυσμού του όρνιου στην...

Με τον Κώστα Πιστιόλα συναντήθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών του Δήμου Αγρινίου

Με τον Κώστα Πιστιόλα συναντήθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών του Δήμου Αγρινίου

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου συναντήθηκαν χθες με τον επικεφαλή  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...