Σαφάρι ελέγχων- Τσουχτερά πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Αιτ/νίας

Επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€ σε ιδιοκτήτη αρτοποιείου στην Βόνιτσα, καθώς έπειτα από αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αρτοποιείο, διαπιστώθηκε να έχει διακινήσει 100 κιλά ψωμιού σε πρατήριο άρτου χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπουργείου (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα Μίνι Μάρκετ – Πρατήριο Άρτου σε χωριό της Βόνιτσας, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€, καθώς βρέθηκαν 100 κιλά ψωμιού, χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπουργείου (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Επίσης, πρόστιμο 5.000€ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Ναύπακτο, γιατί σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε βυτίο μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης, βρέθηκε να μην συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας για τις σωληνώσεις βυτίων μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης συμπεριλαμβανομένου και του αεροδιαχωριστή.

Τέλος, σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ειδών ένδυσης που διατηρούσε στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην περιοχή του Γριμπόβου Ναυπακτίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€, διότι διαπιστώθηκε να μην φέρει τα φορολογικά παραστατικά που προβλέπονται από τις οικίες διατάξεις του Υπουργείου για 20 φόρμες (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Σχετικά Άρθρα

Εσπερινό Γυμνάσιο Αγρινίου-ΛΤ-Αρκετές επιτυχίες στις πανελλαδικές 

3ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Aιχμές για την ΕΛΜΕ και τη Δευτεροβάθμια από τη δημοτική αρχή-Τι απαντά η ΕΛΜΕ

Την Τρίτη 26/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα, με τον πρόεδρο της Β´...