Αύριο 10/11/22, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες στην Αιτωλοακαρνανία στα εξής σημεία:
- ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, 08:30-14:30
Κοινοτικό Κτίριο, Ίδρυμα Τσώνη, Ναύπακτος, 09:00-14:00
Αγρίνιο, Παλιά Λαχαναγορά, 09:00-15:00
Αγρίνιο, Γ.Ν. Αιτωλ/νιας (Νοσηλ. Μονάδα Αγρινίου), 08:30-12:00
Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19».
Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.









