Επεισοδιακό ήταν το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο είναι επικεφαλής παράταξης ο υποψήφιος δήμαρχος (στην Αττική) που φέρεται να έχει καταχραστεί μεγάλα ποσά από πολίτες καθώς φέρεται να τους έταζε φανταστικά προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης. Άνθρωποι που ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα του συγκεκριμένου υποψήφιου δημάρχου, βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να τον συναντήσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Την εμφάνιση της όμως έκανε η αστυνομια την οποία κάλεσε ο ίδιος.
Τι υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τι απαντά ο δικηγόρος του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
Να υπογραμμιστεί ότι η Νένα Χρονοπούλου ο υποψήφιος είναι από την Γορτυνία και ότι έχει εξαπατήσει πολλούς σε Τρίπολη και χωριά της Γορτυνίας.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”









