AgrinioSite
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Χριστούγεννα με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους – Πότε και πού «χτυπά» η κακοκαιρία

24 Δεκεμβρίου, 2025
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στην Αιτωλοακαρνανία
Share on FacebookShare on Twitter

Με έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κυλήσουν τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς η κακοκαιρία κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει θέσει σε εφαρμογή έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προειδοποιώντας για βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Το κύμα κακοκαιρίας ξεκινά από τις δυτικές περιοχές της χώρας, με τα πρώτα έντονα φαινόμενα να εμφανίζονται από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο. Την παραμονή των Χριστουγέννων, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε περιοχές του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν η Ήπειρος, η δυτική Θεσσαλία, η δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Πελοπόννησος, καθώς και περιοχές της Μακεδονίας. Σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας αναμένονται και χιονοπτώσεις, ενισχύοντας το χειμωνιάτικο σκηνικό.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και στο βορειοανατολικό Αιγαίο μέχρι τις απογευματινές ώρες. Στα δυτικά, ωστόσο, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από το πρωί. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά, αγγίζοντας τοπικά τα 7 έως 8 μποφόρ, κυρίως στο Αιγαίο.

Η σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας αναμένεται τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, με τα φαινόμενα να εξασθενούν στις περισσότερες περιοχές. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ παγετός θα εμφανιστεί τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα διατηρηθεί ψυχρός, με χαμηλότερες θερμοκρασίες, βόρειους ανέμους και παγετό τις πρωινές ώρες, κυρίως σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι πολίτες που σχεδιάζουν μετακινήσεις καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΜΥ για την εξέλιξη των φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Στο Ιόνιο από τις βραδινές ώρες σήμερα Τρίτη 23-12-2025 έως και αργά το βράδυ αύριο Τετάρτη 24-12-2025 (παραμονή των Χριστουγέννων).
  • Στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία (περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων), τη δυτική και κεντρική Στερεά (περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) και τη δυτική Πελοπόννησο από αύριο Τετάρτη 24-12-2025 το μεσημέρι έως και τις πρώτες ώρες της ημέρας των Χριστουγέννων (Πέμπτη 25-12-2025).
  • Στη Δυτική Μακεδονία πρόσκαιρα τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων.
  • Στην Κεντρική Μακεδονία από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24-12-2025 έως και το απόγευμα των Χριστουγέννων.
  • Στην Ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από αύριο Τετάρτη 24-12-2025 το βράδυ έως και το απόγευμα των Χριστουγέννων.

Βροχές και καταιγίδες τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός δεν θα είναι «σύμμαχος», αλλά ούτε απαγορευτικός για τους εκδρομείς.

«Βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο θα επιδεινώσει τον καιρό στη χώρα μας το διάστημα 24 με 26 του μήνα, με την κορύφωση αυτής της επιδείνωσης να αφορά κυρίως το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη, δηλαδή παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μαρουσάκης.

Σημειώνει ότι αυτό το βαρομετρικό χαμηλό θα μας στείλει δύο αξιόλογα κύματα βροχών – καταιγίδων αλλά και πυκνών χιονοπτώσεων στα βουνά μας.

Πρώτο κύμα: Αυτό το αναμένουμε από το βράδυ και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και θα δώσει τη μεγαλύτερη έντασή του στα δυτικά και λιγότερο προς τα κεντρικά και βόρεια.

Δεύτερο κύμα: Αυτό το αναμένουμε το βράδυ της Τετάρτης και μέχρι το απόγευμα περίπου της Πέμπτης, όπου θα δώσει τη μεγαλύτερη έντασή του στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου».

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει για την ημέρα των Χριστουγέννων: «Αν και θα ξεκινήσει με έντονη κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, σιγά σιγά ο βαρύς καιρός θα αρχίσει να περιορίζεται προς την πλευρά του Αιγαίου (από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά), ενώ καθώς θα πηγαίνουμε προς τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 του μήνα οι καιρικές συνθήκες θα τείνουν να ομαλοποιηθούν στις περισσότερες περιοχές».

 

«Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα παραπάνω χρονικά διαστήματα στις θάλασσές μας θα πνέουν ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί άνεμοι πότε νότιας και πότε βόρειας συνιστώσας, χωρίς όμως να τίθεται θέμα απαγορευτικού απόπλου γενικευμένο τουλάχιστον.

Τάση για Πρωτοχρονιά: Προς το πολύ χειμωνιάτικο φαίνεται να στρέφεται ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου όπου αν και το παγκόσμιο προγνωστικό μας σύστημα “ΗΡΑΚΛΗΣ” όπως φαίνεται και στον τελευταίο μας χάρτη “βλέπει” βαρυχειμωνιά με χιόνια ακόμη και σε πεδινές εκτάσεις, κρατάμε ακόμη αρκετές επιφυλάξεις μιας και δεν υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, συμφωνία και με άλλα προγνωστικά κέντρα. Το περισσότερο κρύο σε σχέση με τα Χριστούγεννα μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ως προς τα φαινόμενα όμως (βροχές – χιόνια) χρειάζεται υπομονή ακόμα στο να βγουν ορθά συμπεράσματα».

Τσατραφύλλιας: Μουντός, βροχερός καιρός τύπου «Π» και λίγα χιόνια τα φετινά Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha Γιώργο Τσατραφύλλια, οι επόμενες ημέρες φέρνουν αυξημένες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας, λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας διαφαίνεται πρόσκαιρη βελτίωση πριν την επιστροφή του πιο έντονου κρύου.

«”Με μουντό, βροχερό καιρό και λίγα χιόνια τα φετινά Χριστούγεννα…”
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Με αρκετές βροχές οδεύουμε προς τα Χριστούγεννα.
Οι περισσότερες βροχές το τριήμερο Τρίτη-Πέμπτη θα εκδηλωθούν στα δυτικά-βόρεια-ανατολικό Αιγαίο-Δωδεκάνησα (καιρός τύπου -Π-).
Τα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και στα χιονοδρομικά.
Η θερμοκρασία θα γίνει λίγο πιο χειμωνιάτικη.
Από την Παρασκευή και το Σ/Κ βελτιώνεται ο καιρός.
Φινάλε το 2025 θα κάνει με περισσότερο κρύο και ίσως και χιονο-εκπλήξεις!
Ακολουθεί η συσσώρευση υετού το επόμενο τριήμερο και ο καιρός σε 10 Χριστουγεννιάτικους προορισμούς.
Καλά Χριστούγεννα!»

ΕΜΥ: Ο καιρός τις επόμενες μέρες

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-12-2025 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη δυτική Θεσσαλία βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα παροδικών βροχών.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες.

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση στα δυτικά τη νύχτα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 16 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-12-2025 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί και εκ νέου από τις βραδινές ώρες και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-12-2025 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές οι οποίες στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα έχουν σταματήσει.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2025

Λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα ως προς τις μέγιστες τιμές της. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Σχετικά Άρθρα

Εξεταστική για Τέμπη-Εμπειρογνώμονας Πυργίδης: «Ο σταθμάρχης δεν χάραξε αυτόματα το δρομολόγιο»
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Καταγγελία για οργανωμένη στοχοποίηση εθελοντών και ψηφιακές επιθέσεις

3 Μαρτίου, 2026

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023», με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του και την κοινωνία,...

Δείτε που είναι τα πολεμικά και πυρηνικά καταφύγια στην Αττική [εικόνες]
ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε που είναι τα πολεμικά και πυρηνικά καταφύγια στην Αττική [εικόνες]

3 Μαρτίου, 2026

Πολεμικά και πυρηνικά καταφύγια: Οι παγκόσμιοι πόλεμοι που πέρασε η ανθρωπότητα, πέρα από εκατομμύρια νεκρούς, πόνο, θλίψη και καταστροφές, άφησαν...

Αιτωλοακαρνανία: Ουρές εργαζόμενων στα διαγνωστικά για να κάνουν rapid test – Πολλοί κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο
ΕΛΛΑΔΑ

AΔEΔY: Άμεση κάλυψη των αναγκών σε rapid tests στα Κέντρα Υγείας

3 Μαρτίου, 2026

Την πλήρη στήριξή της στα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ-ΠΦΥ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας...

Ένοπλες Δυνάμεις: Ενίσχυση με 6.000 επαγγελματίες οπλίτες και αγορά νέων όπλων
ΕΛΛΑΔΑ

Επιστράτευση: Τι ισχύει στην Ελλάδα και πότε έγινε η τελευταία

3 Μαρτίου, 2026

Μετά τα χτυπήματα των ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν, η απάντηση από τον ιρανικό στρατό ήρθε σε τρίτες χώρες που...

Δείτε αναλυτικά τις 30 προκηρύξεις που «τρέχουν» σε Δημόσιο και ΟΤΑ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,7% υποχώρησε η ανεργία τον Ιανουάριο, με βελτίωση του δείκτη για γυναίκες και νέους

3 Μαρτίου, 2026

Στο 7,7% υποχώρησε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιανουάριο, έναντι του αναθεωρημένου προς τα πάνω 9,8% τον Ιανουάριο...

Κορωνοϊός: Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά
ΕΛΛΑΔΑ

Δένουν κάβους τα πλοία την Πέμπτη, 5 Μαρτίου – 24ωρη απεργία από την ΠΝΟ

3 Μαρτίου, 2026

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την Πέμπτη 5 Μαρτίου, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίαση η...

Μεσολόγγι: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην κ. Αθηνά για τη δωρεά ασθενοφόρου – «Πούλησα ένα χωράφι για να το πάρω»
ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

3 Μαρτίου, 2026

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπνταλά Β’ είχε την Τρίτη (03.03.2026) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο των...

Τέμπη: Υπουργικό την Πέμπτη με θέμα τα Τέμπη – Τι θα ζητήσει ο πρωθυπουργός
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717

3 Μαρτίου, 2026

Σαράντα δύο συγγενείς θυμάτων και επιζώντες της τραγωδίας των Τεμπών, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της κύριας δίκης για...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θλίψη στο Αγρίνιο για τον Φώτη Καρκαλή που τραυματίστηκε θανάσιμα σε εκτροπή δίκυκλου

    Θλίψη στο Αγρίνιο για τον Φώτη Καρκαλή που τραυματίστηκε θανάσιμα σε εκτροπή δίκυκλου

    767 κοινοποιήσεις
    Share 307 Tweet 192
  • Αγρίνιο: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Φώτη Καρκαλή

    709 κοινοποιήσεις
    Share 284 Tweet 177
  • Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός Αγρινιώτης, πατέρας δύο παιδιών – Έπεσε με δίκυκλο σε χαντάκι

    748 κοινοποιήσεις
    Share 299 Tweet 187
  • Θλίψη στο Ξηρόμερο για τον θάνατο της Βασιλικής Τσαμπιερη

    648 κοινοποιήσεις
    Share 259 Tweet 162
  • Αγρίνιο: Πιτσιρικάδες ξεσπούν στα κολωνάκια στο δρόμο!

    743 κοινοποιήσεις
    Share 297 Tweet 186

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .