AgrinioSite
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Φορολογικός οδηγός: Τα 7 σημεία SOS στις φετινές δηλώσεις

11 Μαρτίου, 2026
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Για το 2024 αναβάλλεται η υποβολή
Share on FacebookShare on Twitter

Ιδιαίτερη προσοχή σε 7 σημεία που αφορούν στον τρόπο υπολογισμού του φόρου εισοδήματος και στη διαδικασία συμπλήρωσης, υποβολής και εκκαθάρισης των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος πρέπει να επιδείξουν 9.000.000 φορολογούμενοι που καλούνται να υποβάλουν τις δηλώσεις αυτές για το 2025.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση για τον τύπο και το περιεχόμενο των εντύπων Ε1 και Ε2 των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2025, την οποία υπέγραψε και εξέδωσε χθες ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, φέτος οι φορολογούμενοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα ακόλουθα σημεία κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων: 

1 Μειώσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες, αυτοκίνητα και σκάφη. Στις φετινές φορολογικές δηλώσεις:

* Τα ποσά των τεκμηρίων διαβίωσης για τις κατοικίες θα είναι μειωμένα κατά 30% – 35% σε σύγκριση με πέρυσι. Συγκεκριμένα, προβλέπεται μείωση κατά 30% στα ποσά των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες που βρίσκονται σε περιοχές με αντικειμενικές τιμές ζώνης μέχρι 2.799 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.). Επιπλέον, το ποσοστό προσαύξησης των τεκμηρίων για κατοικίες που βρίσκονται σε περιοχές με τιμές ζώνης από 2.800 ευρώ έως 4.999 ευρώ το τ.μ. μειώνεται από 40% σε 30%, ενώ το ποσοστό προσαύξησης των τεκμηρίων για κατοικίες σε περιοχές με τιμές ζώνης από 5.000 ευρώ και άνω το τ.μ., μειώνεται από 70% σε 58%. Ως εκ τούτου, για αυτές τις κατηγορίες κατοικιών, η συνολική μείωση των τεκμηρίων φθάνει στο 35%.

* Τα ποσά των τεκμηρίων διαβίωσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα θα είναι μειωμένα έως και 73,7%. Φέτος αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των τεκμηρίων διαβίωσης για τα Ι.Χ. παλαιότητας έως 15 ετών, δηλαδή για όσα έχουν ταξινομηθεί από την 1/11/2010 και μετά.

Με το νέο καθεστώς, τα τεκμήρια διαβίωσης προσδιορίζονται με βάση τις εκπομπές Co2 (κατ’ αναλογία με τα τέλη κυκλοφορίας) και θα μειωθούν έως και 73,7%. Για τον λόγο αυτό, προστέθηκαν φέτος στον πίνακα 5 του εντύπου Ε1, όπου αναγράφονται τα στοιχεία για τον υπολογισμό των τεκμηρίων των Ι.Χ. αυτοκινήτων, οι κωδικοί 789, 790, 791 και 792, προκειμένου να συμπληρωθούν τα δεδομένα για τις εκπομπές ρύπων.

* Τα ποσά των τεκμηρίων διαβίωσης για τα νεότερα σκάφη αναψυχής θα είναι μειωμένα κατά 30%. 

2 Απαλλαγή των ενηλίκων εξαρτώμενων τέκνων από το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης των 3.000 ευρώ. Φέτος για πρώτη φορά εξαιρούνται από το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης των 3.000 ευρώ τα εξαρτώμενα ενήλικα τέκνα ηλικίας μέχρι 25 ετών τα οποία σπουδάζουν ή υπηρετούν στον στρατό ή είναι άνεργα και κατά το προηγούμενο έτος έχουν αποκτήσει οποιουδήποτε ύψους εισόδημα, οπότε υποχρεούνται φέτος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης. Για την κατοχύρωση της απαλλαγής αυτής τα εν λόγω τέκνα πρέπει να συμπληρώσουν τον νέο κωδικό 079 που προστέθηκε φέτος στον πίνακα 2 του εντύπου Ε1. 

3 Απαλλαγές από τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης για αυτοαπασχολούμενες νέες μητέρες και πλανόδιους λαχειοπώλες. Προβλέπεται απαλλαγή για τρία έτη από τη φορολόγηση με βάση το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα που προσδιορίζουν τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης για τις αυτοαπασχολούμενες που απέκτησαν τέκνα εντός του 2025, είτε με τοκετό είτε με υιοθεσία είτε με αναδοχή. Για τον σκοπό αυτό προστέθηκε στην παράγραφο 22 και στους κωδικούς 045-046 του πίνακα 2 του Ε1 σχετική επιλογή που πρέπει να συμπληρωθεί από τις εν λόγω φορολογούμενες.

Επίσης, οι πλανόδιοι λαχειοπώλες φορολογούνται φέτος, για το 2025, αυτοτελώς με 1% επί της προμήθειας που λαμβάνουν από την πώληση των λαχείων κι όχι με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια. Η προμήθεια αυτή πρέπει να δηλωθεί στη νέα παράγραφο 19 και δίπλα στους νέους κωδικούς 441-442, που προστέθηκαν στον πίνακα 4Γ2 του εντύπου Ε1. Για την εξαίρεσή τους από τα αντικειμενικά κριτήρια οι εν λόγω φορολογούμενοι θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουν και τη σχετική επιλογή που προστέθηκε στην παράγραφο 22 και στους κωδικούς 045-046 του πίνακα 2 του Ε1. 

4 Απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος για τα ενοίκια που εισπράχθηκαν το 2025 και προκύπτουν από συμβάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης κατοικιών υπό προϋποθέσεις.

Ι) Απαλλάσσεται από τον φόρο το εισόδημα φυσικών προσώπων που προέρχεται από εκμίσθωση κατοικιών με εμβαδόν έως εκατόν είκοσι (120) τετραγωνικά μέτρα, εφόσον:

α) Προκύπτει από σύμβαση μίσθωσης διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών που έχει συναφθεί μεταξύ της 8ης Σεπτεμβρίου 2024 και της 10ης Νοεμβρίου 2025,

β) Η εκμισθούμενη κατοικία:

  1. i) Είτε κατά τα φορολογικά έτη 2022 και 2023, αν η μίσθωση έχει καταρτιστεί το έτος 2024, είτε κατά τα φορολογικά έτη 2022, 2023 και 2024, αν η μίσθωση έχει καταρτιστεί κατά το έτος 2025, έχει δηλωθεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος ως κενό ακίνητο (έντυπο Ε2) ή δεν έχει δηλωθεί ως μισθωμένο ακίνητο ούτε ως κύρια, ούτε δευτερεύουσα κατοικία του εκμισθωτή, ούτε ως ιδιοχρησιμοποιούμενο, ούτε δωρεάν παραχωρούμενο ακίνητο (έντυπα Ε1 και Ε2) ή
  2. ii) Κατά το εκάστοτε προηγούμενο της σύναψης της σύμβασης μίσθωσης φορολογικό έτος (2023 αν η μίσθωση έχει καταρτιστεί κατά το έτος 2024 ή 2024 αν η μίσθωση έχει καταρτιστεί κατά το έτος 2025) έχει διατεθεί αποκλειστικά για βραχυχρόνια μίσθωση και οι συναφθείσες βραχυχρόνιες μισθώσεις έχουν δηλωθεί στη Φορολογική Διοίκηση.

γ) Ο εκμισθωτής (ιδιοκτήτης) δεν έχει υποβάλει στη Φορολογική Διοίκηση δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας για το ακίνητο κατά το έτος της μίσθωσης και έως την έναρξη αυτής (το κρατούσε, δηλαδή, «κενό») ή για το ίδιο διάστημα έχει υποβάλει δήλωση βραχυχρόνιας μίσθωσης του ακινήτου.

Η απαλλαγή ισχύει για το εισόδημα από την εκμίσθωση που προκύπτει υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις και για διάστημα τριάντα έξι (36) μηνών, το οποίο ξεκινά από τον πρώτο μήνα μετά τον μήνα σύναψης της σύμβασης μίσθωσης.

ΙΙ) Ειδικά για συμβάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης που έχουν συναφθεί από την 11η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2025, τα εισπραχθέντα κατά την περίοδο αυτή ενοίκια βάσει των εν λόγω συμβάσεων απαλλάσσονται από τον φόρο εφόσον:

α) Η εκμισθούμενη κατοικία έχει εμβαδόν μέχρι 120 τ.μ. προσαυξανόμενο κατά 20 τ.μ. για κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν των δύο που έχει ο ενοικιαστής κατά την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης.

β) Η εκμισθούμενη κατοικία:

  1. i) Κατά τα τρία προηγούμενα φορολογικά έτη (2022, 2023, 2024) από το έτος σύναψης της σύμβασης μίσθωσης έχει δηλωθεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος ως κενό ακίνητο (έντυπο Ε2) ή δεν έχει δηλωθεί ως μισθωμένο ακίνητο ούτε ως κύρια ούτε δευτερεύουσα κατοικία του εκμισθωτή ούτε ως ιδιοχρησιμοποιούμενο ούτε δωρεάν παραχωρούμενο ακίνητο (έντυπα Ε1 και Ε2) ή
  2. ii) κατά το φορολογικό έτος 2024 έχει διατεθεί αποκλειστικά για βραχυχρόνια μίσθωση και οι συναφθείσες βραχυχρόνιες μισθώσεις έχουν δηλωθεί στη Φορολογική Διοίκηση.

γ) Ο εκμισθωτής δεν έχει υποβάλει στη Φορολογική Διοίκηση δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας για το ακίνητο κατά το έτος της μίσθωσης και έως την έναρξη αυτής ή για το ίδιο διάστημα έχει υποβάλει δήλωση βραχυχρόνιας μίσθωσης του ακινήτου.

Η απαλλαγή ισχύει για το εισόδημα από την εκμίσθωση που θα προκύψει υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις, σε διάστημα τριάντα έξι (36) μηνών που ξεκινά από τον πρώτο μήνα μετά τον μήνα σύναψης της σύμβασης μίσθωσης.

Η απαλλαγή αυτή ισχύει και εφόσον το ακίνητο για το οποίο πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις μισθώνεται τουλάχιστον για έξι (6) συνεχόμενους μήνες, άπαξ ή περισσότερες φορές, στις εξής κατηγορίες υπαλλήλων του δημοσίου τομέα:

α) Σε ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό που απασχολείται σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.

β) Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης.
γ) Σε ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Προκειμένου ο εκμισθωτής να επικαλεστεί την εφαρμογή της απαλλαγής αυτής απαιτείται η ιδιότητα του ενοικιαστή να προκύπτει από σχετική βεβαίωση που χορηγείται από την υπηρεσία του.

 «Ψαλίδι» 30-50% στα τεκμαρτά εισοδήματα

 5 Μειώσεις στα τεκμαρτά εισοδήματα που προκύπτουν από τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης για ατομικές επιχειρήσεις σε χιλιάδες μικρούς οικισμούς και πωλητές λαϊκών αγορών. Συγκεκριμένα, στις φετινές φορολογικές δηλώσεις ισχύουν για πρώτη φορά οι παρακάτω ευνοϊκές διατάξεις:

* Μειώνονται κατά 50% τα ποσά του ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος που προκύπτει από τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης και για τους αυτοαπασχολούμενους που έχουν την έδρα τους και την κύρια κατοικία τους σε οικισμούς με πληθυσμό από 501 μέχρι 1.500 κατοίκους ή σε οικισμούς με πληθυσμό από 501 μέχρι 1.700 κατοίκους, οι οποίοι βρίσκονται σε νομούς της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης που εφάπτονται με τα σύνορα της χώρας.

* Μειώνονται κατά 50% τα ποσά του ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος που προκύπτει από τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης και για τους αυτοαπασχολούμενους που εκμεταλλεύονται σχολικά κυλικεία.

* Μειώνονται κατά 30% τα ποσά του τεκμαρτού εισοδήματος για τους επαγγελματίες λιανοπωλητές προϊόντων σε λαϊκές αγορές.

 Περίοδος υποβολής

 6 Σταθερή ημερομηνία έναρξης και λήξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2025 υποβάλλονται από τις 16/3/2026 έως και τις 15/7/2026. Εξαίρεση ισχύει μόνο για τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν απλογραφικά βιβλία. Τα φυσικά αυτά πρόσωπα μπορούν να υποβάλουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος μέχρι και την 31η Ιουλίου 2026.

Εκπτωση έως και 4%

7 Κλιμακωτή έκπτωση 2%-4% επί της συνολικής οφειλής που προκύπτει από την εκκαθάριση της δήλωσης, σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του φόρου. Ανάλογα με τον χρόνο υποβολής της δήλωσης, η έκπτωση που παρέχεται σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης της οφειλής μέχρι τις 31 Ιουλίου διαμορφώνεται σε:

– 4%, αν η υποβολή της δήλωσης γίνει στο χρονικό διάστημα από 16 Μαρτίου έως 30 Απριλίου.

– 3%, αν η υποβολή της δήλωσης γίνει στο χρονικό διάστημα από 1 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

– 2%, αν η υποβολή της δήλωσης γίνει στο χρονικό διάστημα από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου.

Ειδικά στους φορολογούμενους που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν απλογραφικά βιβλία, εφόσον εξοφλήσουν την οφειλή του εκκαθαριστικού μέχρι τις 31 Ιουλίου παρέχεται έκπτωση 4%, εφόσον η δήλωση υποβληθεί μέχρι την 30ή Απριλίου, 3%, εφόσον η δήλωση υποβληθεί μέχρι την 15η Ιουνίου και 2% εφόσον η δήλωση υποβληθεί μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Ιουλίου.

Σχετικά Άρθρα

Μεσολόγγι: Σύλληψη φυγόποινου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στο Ηράκλειο για έκρηξη σε σχολείο

11 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: Στη σύλληψη τριών συνολικά ανηλίκων προχώρησαν την Τρίτη (10/3) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου. Οι τρεις...

ΕΝΦΙΑ: Οι πίνακες για όλη την Ελλάδα – Σε τι ποσό ανέρχονται οι μειώσεις
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΦΙΑ 2026: Έρχονται τα εκκαθαριστικά – Όσα πρέπει να ελέγξετε και τι ισχύει για τις διορθώσεις

11 Μαρτίου, 2026

Ριζική αλλαγή στα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ που θα λάβουν εφέτος, θα διαπιστώσουν περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες, σε σχέση με όσα γνώριζαν και...

Συντάξεις: Τι ώρα θα μπει το 250αρι στους λογαριασμούς των δικαιούχων – Ποιοι το παίρνουν
ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Απριλίου: Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων – Πότε θα πληρωθούν

11 Μαρτίου, 2026

Συντάξεις Απριλίου: Αυτές είναι οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής που ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών. Τις...

Ανακαλούνται πασχαλινά σοκολατένια αυγά – Κίνδυνος από μεταλλικά ξένα σώματα – Προειδοποίηση και για την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακαλούνται πασχαλινά σοκολατένια αυγά – Κίνδυνος από μεταλλικά ξένα σώματα – Προειδοποίηση και για την Ελλάδα

11 Μαρτίου, 2026

Συναγερμός για τους καταναλωτές: Ακατάλληλα σοκολατένια πασχαλινά αυγά ανακαλούνται από την ευρωπαϊκή αγορά, με την Ελλάδα να λαμβάνει σχετική προειδοποίηση. Η Ιταλία...

Σοκ στη Ρόδο: 48χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τον αδελφό του
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός πεζός μετά από παράσυρση από νταλίκα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας

11 Μαρτίου, 2026

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (11/3) τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της ΒΙΟΣΕΡ και στο ρεύμα...

Τσιάρας: «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown στα αιγοπρόβατα – Θα υπάρξουν συνέπειες σε κτηνοτροφία και γεωργία»
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη κτηνοτρόφος για βόσκηση 400 αιγοπροβάτων εκτός ποιμνιοστασίου

11 Μαρτίου, 2026

Θεσσαλονίκη: Πενηντάχρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη το τελευταίο 24ωρο, επειδή έβοσκε κοπάδι με περίπου 400 αιγοπρόβατα εκτός ποιμνιοστασίου, στην ευρύτερη περιοχή του...

Αισχροκέρδεια: Πρόστιμα 25.000 ευρώ σε πέντε βενζινάδικα
ΕΛΛΑΔΑ

Μέτρα στήριξης: Στο τραπέζι η επαναφορά του πλαφόν για τρόφιμα, καύσιμα

11 Μαρτίου, 2026

«Κλειδώνουν» τα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία των καταναλωτών από πιθανά κρούσματα κερδοσκοπίας εν μέσω κλίματος αβεβαιότητας που έχει...

Θερινή ώρα: Υπέρ της κατάργησής της ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουν οι δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά

11 Μαρτίου, 2026

Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας για την αλλαγή ώρας του 2026. Ειδικότερα, η χειμερινή ώρα τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή 26 Οκτωβρίου...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ψηφιακός Εθισμός & Dark Web: Μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική ημερίδα στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

    Ψηφιακός Εθισμός & Dark Web: Μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική ημερίδα στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

    704 κοινοποιήσεις
    Share 282 Tweet 176
  • 100 χρόνια Παναιτωλικός: Έπαθαν πλάκα σε όλη τη χώρα!

    638 κοινοποιήσεις
    Share 255 Tweet 160
  • Αγρίνιο, Ναός Αγίας Βαρβάρας, Υποδοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας και Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων

    625 κοινοποιήσεις
    Share 250 Tweet 156
  • Πού βρίσκονται τα καταφύγια στην Αιτωλοακαρνανία για την προστασία άμαχου πληθυσμού αν απαιτηθεί

    791 κοινοποιήσεις
    Share 316 Tweet 198
  • “Καλλιστεία Τρίτης Ηλικίας” στο Αγρίνιο

    683 κοινοποιήσεις
    Share 273 Tweet 171

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .