Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης revenge porn που αφορά την Ιωάννα Τούνη και τη διακοπή της δίκης για την Τετάρτη 1 Απριλίου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην παρουσία του επίμαχου βίντεο στη δικαστική αίθουσα, όπου προβλήθηκε 8 φορές, καθώς και στην ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του.
«Η αλήθεια είναι ότι πραγματογνώμονας έχει αξιολογήσει αυτό το βίντεο, το οποίο βίντεο και το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, το έθεσα εγώ στο δικαστήριο. Πήρε το βίντεο ένας από τους καλύτερους πραγματογνώμονες που μπορούν να αναλύσουν ένα βιντεοληπτικό υλικό και υπάρχει το πόρισμά του.
Το θέσαμε στο δικαστήριο. Το δικαστήριο ανέγνωσε τυπικά το πόρισμα. Φροντίσαμε εμείς να φέρουμε το πόρισμα, ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε έρθει από την πρώτη στιγμή από την ανάκριση. Αλλά θέλετε να σας πω κάτι κυρία Χρηστίδου; Είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό το βίντεο, για το τι έχει συμβεί, και τα βίντεο πρέπει να ξέρετε, είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο. Διότι αποτυπώνει την αλήθεια. Πράγματι υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην αρχή, δεν είναι και έτσι ένα εύκολο πράγμα να προβάλετε ένα βίντεο, λύθηκαν» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
«Βλέποντας αυτό το βίντεο η Ιωάννα Τούνη, πραγματικά αισθάνθηκε μεγάλη αμηχανία. Διότι είναι τόσο ξεκάθαρο ότι ο ένας κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια αυτών των δευτερολέπτων, κοιτάει δύο φορές προς τον άνθρωπο ο οποίος εικονογραφεί. Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι έχει σχέση με αυτόν ο οποίος καταγράφει αυτή την προσωπική τους στιγμή, διότι στρίβει αριστερά το κεφάλι του, γελάει δύο φορές, και τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πράξη, σταματάει και το βίντεο. Δεν άφησε κανένα περιθώριο, σε έναν λογικό άνθρωπο, σε έναν έντιμο άνθρωπο, ο οποίος βλέπει αυτό το βίντεο, να έχει πλήρη εικόνα, ότι η κυρία Τούνη ήταν σε μια κατάσταση, και στη θέση που ήταν, που δεν είχε γνώση της βιντεοσκόπησης.
Ότι ο άνθρωπος ο οποίος μοιράστηκε ό,τι πιο ιερό υπάρχει στη ζωή, την ένωση δύο σωμάτων, ο άλλος ο οποίος εικονογραφούσε, ήταν φίλος και γνωστός, όχι ένας άγνωστος, χαμογελάει σε έναν άγνωστο δύο φορές;
Το ίδιο το δικαστήριο ήθελε να ξαναδεί και να ξαναδεί, εάν αυτός στρέφει το κεφάλι του και χαμογελάει, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει στο άπειρο, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει σε έναν άγνωστο, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει σε έναν… που κατέβηκε από έναν πλανήτη… από τον Άρη. Το δικαστήριο ήθελε να το δει και το είδε. Το δικαστήριο πρέπει να πειστεί. Τι να κάνει;» τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη.
«Από κει και πέρα, ξέρετε γιατί προβλήθηκε οκτώ φορές; Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και καμία σκιά ότι αυτός ο άνθρωπος χαμογελούσε… σε έναν άγνωστο; Μπορεί να γελάς σε έναν άγνωστο; Και από κει και πέρα, να ξέρετε ότι σε αυτές τις φάσεις της προβολής, η κυρία Τούνη κράτησε μία πολύ αξιοπρεπέστατη στάση. Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της. Το κοίταζε, το έβλεπε, ξαναβίωνε πάλι… γιατί εγώ την κοίταγα, ήταν δίπλα μου. Μια εμπειρία η οποία, όπως εξελίχθηκε, είναι δραματική» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Παρασκευής 28/3 δηλώνοντας:
«Είναι κάτι το οποίο γενικά με πληγώνει πάρα πολύ, κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να ξαναδώ ποτέ. Και είναι και ο λόγος για τον οποίο έχω ζητήσει να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι είναι θέαμα για κανέναν βασικά. Δεν θεωρώ ότι είναι θέαμα για κανέναν. Ξέρετε, πολύς κόσμος μπερδεύεται γιατί με βλέπει σήμερα, δυνατή, με βλέπει εδώ πέρα και, αυτό που είναι πολύ σημαντικό, είναι το ότι πραγματικά δεν βρίσκομαι εδώ πέρα για μένα. Δεν είμαι εδώ πέρα για την Ιωάννη που βλέπετε σήμερα. Όλο αυτό συνέβη 9 χρόνια πριν, σε μία κοπέλα μόλις 23ων χρονών, η οποία πραγματικά είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό, ήταν κάτι χυδαίο, στιγματίστηκα», τόνισε.
«Μέχρι σήμερα είναι κάτι το οποίο με κυνηγάει, κι ας θέλω να παριστάνω ότι είμαι καλά, η αλήθεια είναι πως δεν είμαι. Και το ότι εγώ βρίσκομαι σήμερα στα δικαστήρια, θεωρώ πως είναι πραγματικά θέμα τύχης. Είμαι τυχερή που άντεξα και βρίσκομαι εδώ, γιατί άλλες γυναίκες στη θέση μου έχουν τερματίσει τη ζωή τους. Και για αυτές τις γυναίκες λοιπόν βρίσκομαι σήμερα εδώ πέρα. Πιστεύω πως στην Ελλάδα του 2026 ήρθε η στιγμή, ε, το θύμα να σταματήσει να κρύβεται, να σταματήσει να θέλει να δώσει τέρμα στη ζωή του. Και ο θύτης πλέον να αναλάβει την ευθύνη, γιατί αυτό το πράγμα είναι κακούργημα, καταστρέφει πραγματικά ζωές. Κι αν μπορεί η δική μου η υπόθεση να ευαισθητοποιήσει λίγο παραπάνω, να ενημερώσει λίγο παραπάνω, είμαι χαρούμενη που μέχρι σήμερα χρειάζεται να αναβιώνω αυτή την κατάσταση με τόσο σκληρό τρόπο. Και εύχομαι πραγματικά να δοθεί παραδειγματική τιμωρία στους κατηγορούμενους, και να υπάρχει δικαιοσύνη για κάθε γυναίκα», ανέφερε.
«Δεν είναι κάτι που γνωρίζω, ότι πουν οι δικηγόροι. Αλλά ούτως ή άλλως πλέον η δίκη φτάνει προς το τέλος της, δεν ξέρω αν υπάρχει και νόημα. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονώ τόσο πολύ να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, να τελειώσει όλο αυτό. Και ελπίζω να τελειώσει με… με δικαιοσύνη, πραγματικά να επέλθει η δικαίωση», πρόσθεσε.
«Νιώθω άδεια παιδιά μέσα μου. Δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να πιστέψω και τι πρέπει να νιώσω. Αλλά επειδή θέλω να είμαι θετικός άνθρωπος, ελπίζω και εύχομαι για τα καλύτερα. Και πραγματικά ελπίζω σε παραδειγματική τιμωρία, γιατί βλέπουν τόσες κοπέλες και τόσα αγόρια τη συγκεκριμένη υπόθεση, οπότε είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ένα παράδειγμα στο ποια είναι η τιμωρία σε τόσο κακοποιητικά γεγονότα, γιατί μιλάμε για ένα κακούργημα», επισήμανε.
«Μέχρι σήμερα νιώθω ότι ό,τι έχω κάνει είναι σαν να γυρνάει εναντίον μου. Γιατί ακριβώς αυτό που είπα, αναβιώνω την κατάσταση αυτή και αναζωπυρώνεται αυτή η υπόθεση ξανά και ξανά και ξανά, και πραγματικά έχω τόσο πολύ ανάγκη για το παιδάκι μου, για μένα, να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου και να αφήσω όλο αυτό το πράγμα πίσω. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, να ‘στε καλά», είπε.





![«Επιτέλους ταξίδι χωρίς να πληρώσω» – Η Ιωάννα Τούνη στέλνει δημόσια… σπόντα για το ταξίδι-έκπληξη απο τον συντροφό της [βίντεο]](https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2026/02/touni-1100x619-1-350x250.webp)








