Ο Δήμος Αγρινίου λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Από σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026, έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026, θα διατίθενται κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία αστέγων και ευάλωτων πολιτών.
Οι χώροι θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00 και είναι οι εξής:
- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος.
- Δομή Αστέγων Δήμου Αγρινίου, στο 3ο χιλιόμετρο Αγρινίου – Ιωαννίνων, στη θέση Λειβαδάκια.
Οι συγκεκριμένοι χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί και διαθέσιμοι για την προστασία όσων έχουν ανάγκη, ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών.
Ο Δήμος Αγρινίου επισημαίνει ότι τα μέτρα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και την επικαιροποίηση των σχετικών προγνώσεων. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.









