Αγρίνιο: Ψήφισμα της Ιστορικής-Αρχαιολογικής για το θάνατο της Αγάθης Αναγνωστοπούλου-Μελισσινού

Στο Αγρίνιο, σήμερα 7-6-2022 ημέρα Τρίτη, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της Αγάθης Αναγνωστοπούλου-Μελισσινού, συζύγου του αειμνήστου Προέδρου μας Τάκη Μελισσινού και Μεγάλης Ευεργέτιδος της Εταιρείας μας, συνήλθε με αισθήματα βαθιάς θλίψης το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος εξήρε την προσωπικότητα και την προσφορά της εκλιπούσης στην Εταιρεία, την οποία υπηρέτησε στο πλευρό του συζύγου της Προέδρου Τάκη Μελισσινού, μέλος η ίδια για πολλά χρόνια του Δ.Σ. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ιδιαίτερη προσωπικότητα και κουλτούρα της, τη συμμετοχή της στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Αγρινίου, τις δημοκρατικές της πεποιθήσεις και την υπευθυνότητα και ευρύτητα πνεύματος, με την οποία υπηρέτησε ευδόκιμα τα πολεοδομικά θέματα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει στην οικογένεια της εκλιπούσης τα συλλυπητήριά του.
  2. Αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη της εκλιπούσης σε ίδρυμα της πόλης του Αγρινίου.
  3. Να μετονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων της Εταιρείας από «Αίθουσα Τάκη Μελισσινού» σε αίθουσα «Τάκη και Αγάθης Μελισσινού».
  4. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον γιο της Χριστόφορο Κωτσάκη.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Σταμάτης