ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αγρίνιο: Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου για τον αιφνίδιο θάνατο του Επ. Βασιλείου

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου Βασιλείου Επαμεινώνδα

Ο Σύλλογος των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, στον οποίο υπηρετούσε ο συνάδελφος Επαμεινώνδας Βασιλείου, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου, εκφράζει, καταρχάς, την οδύνη του για το θλιβερό γεγονός της πρόωρης εκδημίας του και τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, το γιο και τους συγγενείς του, εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση.

Ο Σύλλογος των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, σε ένδειξη πένθους,  στην έκτακτη συνεδρίασή του  στις 12 Ιανουαρίου 2019, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου.
  2. Να παραστεί σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
  4. Να δημοσιευθεί ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

5  Να εκφωνηθεί επικήδειος.

Σχετικές Αναρτήσεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *