Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε χώρο πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου.
Χάρη στην ταχεία επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, αποτρέποντας την επέκτασή της.
Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και ο Δήμος Αγρινίου. Όπως γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Βασιλείου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, διέθεσε μηχανήματα έργου και υδροφόρες, ενισχύοντας το έργο της Πυροσβεστικής.
«Ακόμη μία φορά το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας ήταν παρόν», σημειώνει ο κ. Βασιλείου, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης.
Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ημέρες, καθώς στην περιοχή αναμένονται ισχυροί άνεμοι που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιών.










