Δεκάδες πύρινα μέτωπα στη χώρα, τιτάνιες προσπάθειες εθελοντών και πυροσβεστών στη μάχη με τις φλόγες, ώρες αγωνίας για χιλιάδες συνανθρώπους μας, χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων καμένης γης, τρομαγμένα και αποπροσανατολισμένα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.
Τα τελευταία 24ωρα όλοι παρακολουθούμε ένα έργο που έχουμε όλοι -δυστυχώς- ξαναδεί, ωστόσο αυτή τη φορά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ’ το να είμαστε απλοί θεατές.
Η κινητοποίηση για στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών σε τοπικό επίπεδο και μέσω social media ήταν και συνεχίζει να είναι άμεση και σε πολλές περιπτώσεις συγκινητική.
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι φαινομενικά μικρό, τεράστιο ωστόσο για κάποιον άλλον.
Οργανώσεις, δήμοι και πολίτες συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, όπως τρόφιμα, βρεφικά είδη, φάρμακα και υγειονομικό υλικό, αλλά και ρούχα.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Αγρίνιο για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. Το σχετικό κάλεσμα απευθύνεται μέσα από τα social media.










