Quantcast

Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται -Είσαι στη λίστα;

Ζώδια: Το «μάτι» όπως λέει και ο σοφός λαός μας δεν είναι  τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια που πηγάζει από φθόνο ή ζήλια και εξαπολύει κάποιος εναντίον μας.

Η παράδοσή μας έχει διάφορους τρόπους για να αποβληθεί αυτός ο συσσωρευμένος αρνητισμός. Άλλος είναι με το παραδοσιακό  λιβάνισμα, άλλος με αλάτι, άλλος με λάδι, ενώ πάντοτε υπάρχει μια προσευχή που το άτομο που ξεματιάζει λέει σιωπηλά. Είτε πιστεύετε στην αρνητική ενέργεια, είτε όχι σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν ορισμένα ζώδια που ματιάζονται ευκολότερα. Ας δούμε σε ποια ζώδια γίνεται αναφορά…

Ζώδια: Κριός

Ο Κριός είναι εντελώς απρόσβλητος από ψυχική προσβολή! Δεν ματιάζεται με τίποτα και δεν ματιάζει ποτέ! Μπορεί να θεωρεί ότι είναι ματιασμένος, γιατί έχει πονοκέφαλο, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας που έχει στο κεφάλι του. Όχι, δεν ματιάζεται! Κι αυτό γιατί η παιδικότητά του τον προφυλάσσει από τα πάντα! Σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, έχει firewall!

Ζώδια: Ταύρος

Ο Ταύρος ματιάζεται. Και τον πιάνει κυρίως ο λαιμός του. Είναι ευαίσθητος στην ψυχική προσβολή. Και συμβαίνει συχνά να τραβήξει επάνω του την βασκανία, γιατί είναι εντυπωσιακός. Ο ίδιος δεν ματιάζει ποτέ, μα ποτέ και κανέναν. Εκτός από τον εαυτό του! Δυστυχώς, η ανασφάλειά του τον κάνει να υπονομεύει πολλές φορές την ίδια του την προσπάθεια…

Ζώδια: Δίδυμοι

Ο Δίδυμος τραβάει επάνω του πολύ φθόνο, αλλά επειδή είναι πολύ αέρινος, καταφέρνει και περάνει ανάμεσα στην κακή ενέργεια, μένοντας αλώβητος. Δεν ματιάζεται εύκολα αλλά όταν του συμβεί, πονάνε τα μάτια του και παθαίνει λόξιγκα! Αυτό είναι το σίγουρο σημάδι βασκανίας. Δεν ματιάζει ποτέ και δεν το βάζει και στο μυαλό του ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεί όμως καμιά φορά, να μαντέψει σωστά τι θα συμβεί, να το πει και οι άλλοι να τον πουν γρουσούζη! Δεν είναι! Απλά μαντεύει και δεν προκαλεί!

Ζώδια: Καρκίνος

Ο Καρκίνος και ματιάζεται και ματιάζει. Είναι πολύ ευπρόσβλητος στις ψυχικές δυνάμεις, και μπορεί και ο ίδιος να ματιάσει τον εαυτό του. Όταν ζηλέψει κάτι δεν θα μπορέσει στη συνέχεια να ελέγξει τη δύναμή του, οπότε ματιάζει. Επειδή όμως στην πραγματικότητα δεν είναι κακοπροαίρετος, το μάτιασμά του είναι επιφανειακό άρα δεν κάνει μεγάλη ζημιά.

Ζώδια: Λέων

Ο Λέων ματιάζεται, αλλά δεν ματιάζει! Η εξωτερική του εμφάνιση και τα όσα μπορεί να καταφέρει, επισύρουν – άθελα και του ίδιου και των υπολοίπων – τον φθόνο. Μπορεί να βλαφτεί πάρα πολύ, ειδικά στο επίπεδο της δουλειάς του, που έχει και μεγάλη σημασία για τον Λέοντα. Ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση  να ματιάσει άλλον, γιατί απλούστατα δεν καταδέχεται και δεν ζηλεύει τίποτα!

Ζώδια: Παρθένος

O Παρθένος ματιάζεται και ματιάζει, αλλά δεν το παραδέχεται! Θέλει να κάνει τον πολύ ορθολογιστή, που δεν πιστεύει σε αυτά τα ποταπά πράγματα. Ωστόσο είναι από τα ζώδια που ματιάζουν πολύ. Ματιάζεται τρομερά, αλλά παριστάνει ότι έχει πονοκέφαλο, ότι κρύωσε ή ότι γενικά όλα είναι φυσιολογικά. Δεν είναι, όμως, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για μαγικό πλάσμα, που δέχεται επιρροές και πόλεμο και από μη ανθρώπινες οντότητες!

Ζώδια: Ζυγός

Ο Ζυγός ματιάζεται, ματιάζει και όσο και αν ακουστεί απίστευτο ματιάζεται και από μόνος του. Είναι τόσο ανασφαλής και αναποφάσιστος, που κάθε του βήμα είναι κυριολεκτικά χαώδες. Και επειδή είναι και πολύ εκδηλωτικός, θα πει αμέσως ότι καλό του συμβεί, γιατί νομίζει ότι οι άλλοι θα χαρούν με την χαρά του…και την πατάει, γιατί κανείς δεν χαίρεται. Επίσης μπλοκάρει από μόνος του την τύχη του, με την ψυχική του ανασφάλεια. Αλίμονο όμως, αλίμονο, σε όποιον ο Ζυγός τον βάλει στο μάτι…Μπορεί να κάνει πολύ μεγάλο κακό, αλλά το κάνει μόνον σε αυτούς που τον αδικούν.

Ζώδια: Σκορπιός

Είναι παντελώς άκακο ζώδιο. Παριστάνει ότι είναι θυελλώδης στις ψυχικές του ορμές, αλλά δεν είναι όμως στην πραγματικότητα. Κανέναν δεν βλάπτει ο Σκορπιός εκτός από τον εαυτό του. Επίσης, είναι απρόσβλητος από τη βασκανία των άλλων. Αλλά το κακό που κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, φτάνει και περισσεύει…Μόνον ο Σκορπιός βλάπτει τον εαυτό του, γιατί γυρνάει την μεγάλη του ψυχική δύναμη εναντίον του. Αν το καταλάβει και το ελέγξει, είναι άτρωτος…

Ζώδια: Τοξότης

Ο καημένος ο Τοξότης δεν ματιάζει κανέναν και ματιάζεται από όλους! Και χωρίς να φταίει κανείς, εισπράττει όλες τις αρνητικές ενέργειες που κυκλοφορούν στον χώρο, ακόμα και αν αφορούν άλλους! Την κακή ενέργεια την πληρώνει σοβαρά, με ατυχήματα, γιατί έχει ροπή στο σωματικό ατύχημα και στα πεσίματα στα καλά καθούμενα. Θέλει ένα προσωπικό εξορκιστή να τον φυλάει, γιατί περπατάει και μαζεύει, σαν σκούπα, ό,τι κακό υπάρχει.

Ζώδια: Αιγόκερως

Ούτε ματιάζει αλλά ούτε και ματιάζεται. Ο Αιγόκερως είναι ο άρχοντας αυτής της πραγματικότητας, οπότε είναι και τελείως απρόσβλητος. Δεν φθονεί κανέναν, ούτε τον εαυτό του, δεν έχει ζητούμενα άλυτα, δεν έχει χρέη, είναι μια χαρά, οπότε γύρω του απλώνεται μια ήρεμη ενεργειακή λίμνη που τον προστατεύει από τα πάντα. Αν έχεις κάποια σχετική ατυχία στη ζωή σου, κάνε φίλο σου έναν Αιγόκερω. Η ασπίδα η δικιά του φτάνει να προστατεύσει ακόμη και αυτόν που είναι δίπλα του.

Ζώδια: Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ επιρρεπής σε όλων των ειδών τις ενέργειες. Ο ίδιος, παρ’ όλο που έχει έντονες ψυχικές δυνάμεις, δεν ματιάζει ποτέ, μα ποτέ, ακόμα και αν το προσπαθήσει, γιατί έχει ένα τεράστιο εσωτερικό έλεγχο, που δεν του επιτρέπει να βλάψει. Φαίνεται πολύ περίπλοκος, και είναι, αλλά με τέτοιες διανοητικές δικλείδες που ποτέ δεν μπορεί να του διαρρεύσει ενέργεια. Δυστυχώς όμως, ο ίδιος προσβάλλεται από τον φθόνο και χάνει την ψυχική και νοητική του ισορροπία. θέλει βοήθεια, όταν οι άλλοι τον έχουν βάλει στο μάτι .

Ζώδια: Ιχθείς

Οι Ιχθείς και ματιάζουν και ματιάζονται. Είναι πολύ δυνατοί στις ψυχικές τους ενέργειες, και έχουν…διαρροές, εκτός αν είναι εξασκημένοι. Επειδή έχουν έντονη διαίσθηση αντιλαμβάνονται απίστευτα εύκολα τον αρνητισμό. Δεν είναι κακά πλάσματα αλλά αν ενοχληθούν το δείχνουν και εξαπολύουν τόνους αρνητικής ενέργειας.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.