AgrinioSite
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Χάος σε ταχυδρομεία και τηλεπικοινωνίες το 2024 – Πάνω από 8.500 καταγγελίες στην ΕΕΤΤ

23 Ιανουαρίου, 2026
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Προσλήψεις 170 ατόμων στα ΕΛΤΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Καθυστερήσεις εβδομάδων στα ΕΛΤΑ, ανεξήγητες χρεώσεις στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, βλάβες που επανέρχονται, υπηρεσίες που ενεργοποιούνται χωρίς συγκατάθεση. Το τοπίο μοιάζει με έναν «χάρτη δυσλειτουργιών» για το 2024, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για… τα αυτονόητα.

Σύμφωνα με την Εκθεση Πεπραγμένων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), πάνω από 8.500 καταγγελίες καταγράφηκαν το 2024, αποτυπώνοντας με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η ποιότητα υπηρεσιών στις τηλεπικοινωνίες και τα ταχυδρομεία παραμένει ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η Αρχή παρεμβαίνει πλέον συστηματικά, εκδίδοντας αυστηρότερους κανόνες, επιβάλλοντας νέες υποχρεώσεις στους παρόχους, ενισχύοντας το πλαίσιο αποζημιώσεων και προχωρώντας σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη τη χώρα. Η ανάγκη για θωράκιση των δικαιωμάτων των χρηστών είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς η μετάβαση σε υποδομές νέας γενιάς δεν έχει ακόμη μεταφραστεί σε αντίστοιχη βελτίωση της καθημερινής εμπειρίας των πολιτών.

Αγώνας δρόμου

Στον πυρήνα αυτής της εικόνας βρίσκεται η έκθεση της ΕΕΤΤ για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, με τα ΕΛΤΑ να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην τήρηση των χρόνων παράδοσης.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που εξακολουθούν να διακινούν τη μερίδα του λέοντος της αλληλογραφίας στη χώρα, δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν επαρκώς, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις, απώλειες αντικειμένων και συχνά αδυναμία ενημέρωσης των πολιτών. Οι καταγγελίες για ταχυδρομικές υπηρεσίες ανήλθαν το 2024 σε 1.238, από 988 την προηγούμενη χρονιά, καταγράφοντας σαφή επιδείνωση.

Σχεδόν οι μισές (47%) αφορούσαν καθυστερήσεις παράδοσης, ενώ το 37% συνδέεται με «άλλα θέματα», στα οποία η ΕΕΤΤ εντοπίζει συχνά δυσκολίες επικοινωνίας των χρηστών με τον πάροχο. Απώλειες ή καταστροφή αντικειμένων αντιστοιχούν σε περίπου 6% των παραπόνων, ενώ θέματα χρεώσεων και αμφισβήτησης απαντήσεων των παρόχων συγκεντρώνουν από 5% έκαστο.

Η πραγματική εικόνα της απόδοσης αποτυπώνεται ακόμη πιο καθαρά στους δείκτες ποιότητας. Για την αλληλογραφία α’ προτεραιότητας, ο κανονισμός προβλέπει ότι το 90% των αντικειμένων θα πρέπει να παραδίδεται εντός τριών εργάσιμων ημερών και το 98% εντός πέντε. Στην πράξη, μόλις το 35% των αποστολών φτάνει στον παραλήπτη μέσα σε τρεις ημέρες και περίπου το 69% εντός πενθημέρου.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης για την α’ προτεραιότητα διαμορφώνεται στις 5,8 ημέρες, ενώ για τη β’ προτεραιότητα στις 5,72, ουσιαστικά «σβήνοντας» στην πράξη τη διαφορά ταχύτητας για την οποία ο πολίτης πληρώνει διαφορετική τιμή. Η ΕΕΤΤ υποχρεώνει τα ΕΛΤΑ να τηρούν συγκεκριμένους στόχους, ωστόσο τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι, παρά την προσαρμογή των δεικτών σε πιο ελαστικά επίπεδα μετά το 2021, η εικόνα παραμένει προβληματική. Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα οι απαιτήσεις ήταν πολύ αυστηρότερες -90% παράδοση σε μία ημέρα και 98% σε τρεις-, κάτι που σήμερα μοιάζει μακρινός στόχος. 

«Γεωγραφία»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «γεωγραφία» της ταχυδρομικής κίνησης. Για την εσωτερική αλληλογραφία α’ και β’ προτεραιότητας περίπου το 37% των αποστολών αφορά τοπική διακίνηση μεταξύ αστικών περιοχών, ενώ σχεδόν 5% παραμένει εντός μη αστικών περιοχών. Συνολικά, σχεδόν τέσσερα στα δέκα αντικείμενα δεν βγαίνουν καν εκτός των ορίων της ίδιας ευρύτερης περιοχής, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ενδεικτικές τις καθυστερήσεις. Η κίνηση μεταξύ αστικών και μη αστικών περιοχών καλύπτει περίπου το 41% του συνόλου, με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά αποστολές από πόλεις προς την περιφέρεια.

Οι καθαρά μη αστικές διαδρομές παραμένουν περιορισμένες, κάτω από 9%, ενώ οι αποστολές μεταξύ μεγάλων αστικών κέντρων σε αποστάσεις άνω των 200 χιλιομέτρων αντιπροσωπεύουν περίπου το 6% της συνολικής ροής.

Παρά τα προβλήματα, ο κλάδος των δεμάτων κινείται ανοδικά, στηριγμένος στη συνεχή άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα έσοδα των ΕΛΤΑ το 2024 ανήλθαν σε 249,05 εκατ. ευρώ, με την κλασική αλληλογραφία να παραμένει η μεγαλύτερη πηγή τζίρου, με πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν οι υπηρεσίες courier με 66,26 εκατ. ευρώ και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με 42,13 εκατ. ευρώ. Η εικόνα δείχνει ότι η μετάβαση σε ένα πιο σύγχρονο μοντέλο ταχυδρομικής υπηρεσίας προχωρά, αλλά αργά, ενώ η αξιοπιστία στη βασική υπηρεσία της αλληλογραφίας εξακολουθεί να υστερεί.

Βλάβες, χρεώσεις

Στον χώρο των τηλεπικοινωνιών η εικόνα είναι σύνθετη: από τη μία πλευρά οι δείκτες απόδοσης δείχνουν βελτίωση σε πολλά τεχνικά μεγέθη, από την άλλη οι καταγγελίες των χρηστών προς την ΕΕΤΤ αυξάνονται, αντανακλώντας μια αγορά σε έντονη μετάβαση. Το 2024 η Αρχή διαχειρίστηκε 7.361 καταγγελίες για υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Από αυτές, οι 6.366 αφορούσαν περιπτώσεις που είτε επιλύθηκαν απευθείας είτε προωθήθηκαν στους παρόχους, ενώ σχεδόν 1.000 ήταν επαναληπτικές, λόγω διαφωνίας με τις απαντήσεις ή της μη επίλυσης των προβλημάτων.

Η μεγάλη πλειονότητα των παραπόνων (74%) αφορούσε συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής -τηλεφωνία, Internet και συνδρομητική τηλεόραση-, με την κινητή τηλεφωνία να συγκεντρώνει το 24% και λοιπές υπηρεσίες, όπως αυξημένης χρέωσης, περίπου το 2%.

Στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet οι μεγαλύτερες εστίες δυσαρέσκειας εντοπίζονται στην αποκατάσταση βλαβών και στις χρεώσεις. Ενα 31% των χρηστών ανέφερε ότι η βλάβη στη σύνδεση δεν αποκαθίσταται ή παραμένει σε εκκρεμότητα, 25% αμφισβητεί χρεώσεις λογαριασμού, 16% αναφέρει καθυστέρηση ή άρνηση παροχής υπηρεσίας και 14% κάνει λόγο για κακή ποιότητα υπηρεσίας, όπως χαμηλές ταχύτητες ή διακοπές. Στην κινητή τηλεφωνία το τοπίο είναι διαφορετικό: σχεδόν οι μισές καταγγελίες (46%) αφορούν σε αμφισβήτηση χρεώσεων, ενώ ένα 21% συνδέεται με κακή ποιότητα υπηρεσίας. Θέματα όπως μη απόδοση προσφορών, αυθαίρετη ενεργοποίηση υπηρεσιών και ζητήματα περιαγωγής καταλαμβάνουν μικρότερα αλλά υπαρκτά ποσοστά.

Πίσω από αυτές τις καταγγελίες βρίσκεται μια αγορά που συνεχίζει να επενδύει σε δίκτυα, αλλά ταυτόχρονα πιέζεται από τον αυξανόμενο όγκο κίνησης και τις υψηλές προσδοκίες των χρηστών.

Το 2024, οι τρεις μεγάλοι πάροχοι σταθερής -ΟΤΕ, Vodafone και Nova- δημιούργησαν συνολικά 468.375 νέες συνδέσεις. Ο ΟΤΕ πραγματοποιεί πάνω από 265.000 νέες ενεργοποιήσεις, η Vodafone ξεπερνά τις 129.000 και η Nova τις 73.000, επιβεβαιώνοντας ότι ο ανταγωνισμός στη σταθερή πρόσβαση παραμένει έντονος.

Ο χρόνος ενεργοποίησης μιας νέας σύνδεσης, με βάση τις διάμεσες τιμές, κυμάνθηκε περίπου μεταξύ έξι και οκτώ ημερών. Ο ΟΤΕ εμφανίζεται πιο γρήγορος, με χρόνο που κινείται γύρω στις 5,5–6,5 ημέρες, η Vodafone σταθεροποιείται στις επτά ημέρες, ενώ η Nova βρίσκεται λίγο ψηλότερα, γύρω στις 7–7,7 ημέρες. Για τον μέσο χρήστη αυτό μεταφράζεται σε αναμονή περίπου μίας εβδομάδας από την αίτηση μέχρι τη λειτουργία της γραμμής.

Η εικόνα διαφοροποιείται όταν εξετάζει κανείς την ποιότητα της υπηρεσίας μετά την ενεργοποίηση. Το ποσοστό βλαβών ανά γραμμή -συμπεριλαμβανομένου και του Internet- κυμαίνεται από 5% έως 20%.

Ο ΟΤΕ καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά, γύρω στο 5%, η Vodafone κινείται μεταξύ 16% και 17%, ενώ η Nova κυμαίνεται από 12% έως και 20%, με τάση βελτίωσης στο δεύτερο εξάμηνο. Ο χρόνος αποκατάστασης βλάβης κυμαίνεται συνολικά μεταξύ 21 και 41 ωρών: ο ΟΤΕ χρειάζεται από 21 έως 25 ώρες, η Nova περίπου 22-23 ώρες, ενώ η Vodafone εμφανίζει μεγαλύτερες καθυστερήσεις, από 30 έως 41 ώρες.

Αντίστοιχα, στα ποσοστά βλαβών που επιλύονται μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα, η Nova εμφανίζεται πιο αποτελεσματική, με πάνω από 7 στις 10 βλάβες να κλείνουν εντός 24 ωρών. Ο ΟΤΕ κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, γύρω στο 34-41%, ενώ η Vodafone περίπου στο 30%.

Η εμπειρία του πελάτη δεν εξαντλείται στη βλάβη, αλλά ξεκινά από το τηλεφωνικό κέντρο. Στους χρόνους απόκρισης στους αριθμούς βλαβοληψίας η Nova καταγράφει μέσο χρόνο αναμονής περίπου 180 δευτερόλεπτα μέχρι τη σύνδεση με εκπρόσωπο, η Vodafone γύρω στα 140 δευτερόλεπτα και ο ΟΤΕ περίπου στα 137. Στο πεδίο των παραπόνων για χρεώσεις, που επιλύονται εντός δέκα ημερών, η Nova και η Vodafone εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, κοντά στο 97%-98%, ενώ ο ΟΤΕ κινείται χαμηλότερα, περίπου στο 85%.

Νέοι κανόνες και πιο ενεργός ρόλος της ΕΕΤΤ

Μέσα σε αυτή τη συνολική εικόνα δυσαρέσκειας, καθυστερήσεων και διαφοροποιημένων επιδόσεων, η ΕΕΤΤ επιχειρεί να θωρακίσει περισσότερο τα δικαιώματα των καταναλωτών. Το 2024 προχώρησε στην έκδοση νέου κανονισμού για την εξέταση παραπόνων και την επίλυση διαφορών, τόσο στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες όσο και στις ταχυδρομικές υπηρεσίες. Οι πάροχοι υποχρεώνονται πλέον να απαντούν τεκμηριωμένα και γραπτώς μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες, ενώ η Αρχή διατηρεί τη δυνατότητα να εισηγείται αποζημιώσεις όταν διαπιστώνεται υπαιτιότητα. Εισάγονται νέα δικαιώματα, όπως η παραλαβή με επιφύλαξη και η ανυπόγραφη επίδοση μέσω PIN στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, ενώ ενισχύεται και το ψηφιακό σύστημα ΕΡΜΗΣ για την παρακολούθηση των παραπόνων.

Παράλληλα, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε καταστήματα και υποδομές παρόχων, με διαπιστωμένες παραβάσεις να οδηγούν σε ακροάσεις και διοικητικές κυρώσεις. Καθώς οι πολίτες στρέφονται όλο και πιο συχνά σε θεσμική επίλυση διαφορών, ο ρόλος της ΕΕΤΤ αναδεικνύεται καθοριστικός: σε μια αγορά όπου οι υπηρεσίες επικοινωνίας και διακίνησης αντικειμένων είναι πλέον απολύτως κρίσιμες για την καθημερινότητα, τα νούμερα των καταγγελιών δεν είναι απλώς στατιστική· είναι ένας ηχηρός δείκτης για το πόσο δρόμο έχουν ακόμη να διανύσουν πάροχοι και πολιτεία, ώστε η εμπειρία του πολίτη να συμβαδίζει με τις ψηφιακές φιλοδοξίες της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

ΔΥΠΑ: Ξεκινά το πρόγραμμα για άνεργες μητέρες συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ – Μέσω gov.gr οι αιτήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Τα SOS για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

12 Φεβρουαρίου, 2026

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής και εθνικής ατζέντας επανέρχεται το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ), με αφορμή την Άτυπη Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την...

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τον ομαδικό βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας: «Ζητούσα βοήθεια και ξεκίνησε να με φιλά στο λαιμό» – Η συγκλονιστική κατάθεση της 19χρονης

12 Φεβρουαρίου, 2026

Ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου ξεκίνησε η δίκη των τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό σε βάρος 19χρονης μέσα...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Φεβρουαρίου

12 Φεβρουαρίου, 2026

Σήμερα, 12 Φεβρουαρίου, εκτός από Τσικνοπέμπτη είναι και των Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας, Αγίου Πλωτίνου του μάρτυρος, Οσίου Μελετίου του...

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η διατήρηση της επενδυτικής βαθμίδας από την Moody’s
ΕΛΛΑΔΑ

Τα κέρδη της Ελλάδας από την έκδοση ευρωομολόγων

11 Φεβρουαρίου, 2026

Την έκκληση - πρόταση η Ε.Ε. να προχωρήσει σε έκδοση περισσότερων ευρωομολόγων, όπως αυτά που εκδόθηκαν από την Κομισιόν για...

Youth Pass: Ποιοι νέοι θα λάβουν το επίδομα και ποιοι μένουν εκτός
ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Μαρτίου: Αλλάζει η μέρα πληρωμής – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

11 Φεβρουαρίου, 2026

Ο ΕΦΚΑ θα καταθέσει τις συντάξεις Μαρτίου νωρίτερα λόγω Καθαράς Δευτέρας - Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν με διαφοροποιήσεις καθώς εφαρμόζεται το...

Κινητοποίηση στις 3 Νοεμβρίου για την αποτροπή του κλεισίματος των ΕΛΤΑ Βόνιτσας-Έντονη αντίδραση από Θ.Κασόλα
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΤΑ: Μύθοι και αλήθειες για τον μετασχηματισμό των ταχυδρομείων – Δίκτυο με 985 σημεία σε όλη την Ελλάδα

11 Φεβρουαρίου, 2026

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται ο μετασχηματισμός των Ελληνικών Ταχυδρομείων, μια διαδικασία που, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, δεν αφορά το κλείσιμο...

Θηριωδία στη Ρόδο: Ζευγάρι κρέμασε τον σκύλο του!
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Καρδίτσα: Τριών μηνών κουτάβι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Αναζητείται DNA από τη ζώνη του δράστη

11 Φεβρουαρίου, 2026

Μια τρίμηνη σκυλίτσα βρέθηκε δεμένη σε δέντρο στην Καρδίτσα και θύμα σεξουαλικής κακοποίησης με αντικείμενο. Το περιστατικό ανακαλύφθηκε στις 24 Ιανουαρίου...

Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη μετά την εκλογή του στην Προεδρία του Eurogroup
ΕΛΛΑΔΑ

Οι ελληνοτουρκικές οικονομικές σχέσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Πιερρακάκη – Σιμσέκ

11 Φεβρουαρίου, 2026

Συνέχεια του δομημένου οικονομικού διαλόγου που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να αποτελέσει η σημερινή συνάντηση του...

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης
Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός Σπόροι Ζωής  Αγρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φωτάκης: ” Ο Δήμος Αγρινίου ενάντια στην απόφαση για μεταφορά των διαθεσίμων στη ΤτΕ”

    Βαρύ πένθος για τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Βασίλη Φωτάκη – “Έφυγε” η μητέρα του

    743 κοινοποιήσεις
    Share 297 Tweet 186
  • Δολοφονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: «Δεν πήγα να τη σκοτώσω, πήγα ν’ αυτοκτονήσω μπροστά της»

    651 κοινοποιήσεις
    Share 260 Tweet 163
  • Στο 99,3% Καστράκι, 73,1% τα Κρεμαστά και στο φράγμα Στράτου στο 37,5% η πληρότητα των ταμιευτήρων

    663 κοινοποιήσεις
    Share 265 Tweet 166
  • Τα… σαλιγκάρια που έγιναν ξαφνικά διάσημα!

    758 κοινοποιήσεις
    Share 303 Tweet 190
  • Ιόνια Οδός: Τι προβλέπει το χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία της με φόντο την κατολίσθηση

    647 κοινοποιήσεις
    Share 259 Tweet 162

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .