Quantcast

Χρυσό μετάλλιο ο Δ. Μπακοχρήστος από το Μοναστηράκι Βόνιτσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο.

Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο (Δακ Πυλαίας) στη Θεσ/νίκη αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρση βαρών σε πάγκο και σήκωσε 167 κιλά και πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο και κάνει ένα ακόμη βήμα για τους παραολυμπιακούς στο Τόκιο. 
Ο Δημήτρης από το Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας τα τελευταία χρόνια μας κάνει υπερήφανους του ευχόμαστε καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθεί ο σκοπός του στην παραολυμπιάδα στο Τόκιο. 
σε δηλωσή του αναφέρει:   

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για την στήριξη που μου προσφέρουν στην αγωνιστική προετοιμασία για να φέρνουμε αυτά τα αποτελέσματα Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό &ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών

katounanews

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.