Quantcast

Επίσκεψη του Σταύρου Καμμένου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας  (νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου) επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου  Σταύρος Καμμένος , με ομάδα υποψηφίων  δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ . Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν και συνομίλησαν με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Τσώλη, την προϊσταμένη της Ιατρικής υπηρεσίας  κ. Σούκη , τον δ/ντή διοικητικών υπηρεσιών κ. Πατσιαλό, και την προϊσταμένη της υγιειονομικής υπηρεσίας κ. Λιάγκα. Οι ανωτέρω ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα  στην κορυφαία νοσηλευτική μονάδα του νομού μας, επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός της αύξησης του προϋπολογισμού. Αναφέρθηκαν στην πρόσληψη νέων γιατρών που ενισχύουν τις υφιστάμενες κλινικές, την ενεργειακή αναβάθμιση της ψυχιατρικής κλινικής, την αξιοποίηση και την ανάδειξη του ΚΕΦΙΑΠ Αγρινίου , την εκπαίδευση  ιατρού ακτινολόγου, ούτως ώστε να τεθεί σε λειτουργία  επιτέλους ο μαγνητικός τομογράφος του Νοσοκομείου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο κ.Καμμένος , αφού συνεχάρη τους αρμοδίους για τις προσπάθειές τους, επισήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη   οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας  προς τους κατοίκους του Δήμου μας , αλλά και της ευρύτερης περιοχής,  να καθίστανται ολοένα και καλύτερες, δεδομένου ότι η υγεία είναι το κορυφαίο αγαθό για κάθε άνθρωπο. Για τούτο όλοι μαζί , πολιτεία, εργαζόμενοι και τοπική αυτοδιοίκηση , οφείλουμε στην συνέχιση των προσπαθειών και των αγώνων που οδηγούν στην καλυτέρευση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, προς όλους .

Ευχαρίστησε τους ιθύνοντες για τις πρωτοβουλίες τους  που είχαν αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας  και φύλαξης. Πρωτοβουλίες στις οποίες και ο ίδιος –όπως επισήμανε- είχε συμμετάσχει  όταν ήταν μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου.

Ζήτησε από όλους τους αρμοδίους να προχωρήσουν  με γρηγορότερο ρυθμό τις προσλήψεις  προσωπικού , τροποποιώντας τον υφιστάμενο Οργανισμό, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νέου νοσοκομείου.

Περαιτέρω ζήτησε μετ΄επιτάσεως την επιτάχυνση των  ενεργειών για την αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του παλαιού νοσοκομείου, ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων της πόλης, το οποίο επιτέλους εισέρχεται στη φάση ικανοποίησής του. Επισήμανε μάλιστα ότι το αίτημα αυτό, μόνη μαζί με τους πολίτες του Αγρινίου και ιδιαίτερα με τους κατοίκους της περιοχής του παλαιού νοσοκομείου, το είχε αναδείξει η παράταξή μας,με το σύνολο των υπολοίπων να απέχουν.Ο σημερινός Δήμαρχος μάλιστα, ούτε καν αναφέρθηκε στο ζήτημα κατά την ομιλία του , αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει

Τέλος συναντήθηκε με εργαζόμενους στο νοσοκομείο, στους οποίους δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος  όσο και η παράταξή του  θα συνεχίσουν να είναι δίπλα τους, σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν με σκοπό την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.