19 Σεπτεμβρίου, 2020

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να κόβεις το λεμόνι στη μέση αν το κάνεις

Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος

Σίγουρα το λεμόνι είναι ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιείς σε πολλά φαγητά και πιθανόν συχνά να χρειάζεται απλά λίγες σταγόνες είναι λίγο χυμό από αυτό.

Εξάλλου τα λεμόνια είναι ένα από τα βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές… λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο… άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο.

Το πιθανότερο είναι ότι το κόβεις στη μέση για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να θεωρείς πώς ο τρόπος σου είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι κόβουμε τα λεμόνια στην μέση και τα αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή τα πετάμε στα σκουπίδια. Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην… χάνουμε καθόλου χυμό από τα λεμόνια μας.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να τρυπάς το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξεις όσο χρειάζεσαι. Έτσι θα χαλάσεις μόνο την ποσότητα που θέλεις.

news.gr

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου
Όνομα Ενεργοποιημένο
Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο δικτυακό τόπο.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.