Με τρεις αγώνες ξεκίνησε την Κυριακή το 8ο τουρνουά αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” που συνδιοργανώνουν ο Α.Ο. Αγρινίου και ο Δήμος Αγρινίου με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η ΦΛΟΓΑ”.
Σημαντική στην πρώτη μέρα του τουρνουά η παρουσία αρκετού κόσμου στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” με τις ομάδες που αγωνίζονται να προσφέρουν πολύ όμορφο θέαμα και συναρπαστικά παιχνίδια μέχρι το φινάλε.
Η αρχή έγινε με τον αγώνα των ομάδων U14 του Α.Ο. Αγρινίου και του Κρόνου Αγρινίου σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκε σκορ.
Για την ομάδα του Γιώργου Μηλιάτη αγωνίστηκαν οι: Φώλος, Σωτηρόπουλος, Μπαζώνης, Βαρδουλάκης, Παπαϊωάννου, Καφρίτσας, Τρομάρας, Σερίφης και Παππάς.
Για την ομάδα των Αποστόλη Μπουρνάζου και Θανάση Παπαθανασόπουλου αγωνίστηκαν οι: Δούναβης, Βεργούλης, Μπικύρης, Κονόμι, Γκάτση, Τασιούλης, Κυριαζής, Ματσούκα, Σκλαβενίτη και Σταυρόπουλος.
Ακολούθησε ο αγώνας ανάμεσα σε MYKONOS B.C. BETSSON και DOXA LEFKADAS B.C.
Η Μύκονος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε μικρή διαφορά, όμως μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου η ομάδα της Λευκάδας πήρε “κεφάλι” στο σκορ.
Οι Λευκαδίτες έφτασαν μέχρι το +10 στο δεύτερο ημίχρονο και στο φινάλε άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους και πήραν τη νίκη με το τελικό 80 – 75.
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης:
Δεκάλεπτα: 27 – 23, 17 – 26, 10 – 15, 21 – 16.
Διαιτητές: Τσιμπούρης – Ρίζος – Νάστος.
MYKONOS B.C. BETSSON (Βαγγέλης Ζιάγκος): Φάντερμπερκ 17, Άπλμπι 9(2), Μουρ 2, Καββαδάς 7, Λάγιος, Σκουλίδας 3(1), Πετανίδης 2, Τίγκας 9(2), Σιδηροηλίας 4, Μάντζαρης, Τόλιας, Λοβ 13, Χάρελ 2, Κάναντι 7(1).
DOXA LEFKADAS B.C. (Θοδωρής Τερζής): Τζόουνς 6(2), Ρόμπινσον 27(3), Χάρμον 17(1), Παρίς, Τσαϊρέλης 3, Αρσενόπουλος, Πουλιανίτης 7(1), Σαχπατζίδης 4, Χατζηνικόλας 7, Σάρμα 6, Γκαντ 3.
Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι VIKOS ΦALCONS B.C. αντιμετώπισαν τον ΠANΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. COSMORAMA TRAVEL.
Οι Γιαννιώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, “έχτισαν” μικρή διαφορά, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι “κυανέρυθροι” αντέδρασαν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ.
Οι Φalcons ανέκτησαν το προβάδισμα και έφτασαν μέχρι το +13, όμως ο Πανιώνιος, προσπέρασε και στο φινάλε παρότι βρέθηκε από το +6 στο -2 κατάφερε τελικά να βρει τις λύσεις και να φτάσει στη νίκη με 77 – 73.
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης:
Δεκάλεπτα: 18 – 12, 13 – 23, 26 – 12, 16 – 30.
Διαιτητές: Μαρινάκης – Λιότσιος – Κωνσταντινίδου.
VIKOS ΦALCONS B.C. (Θανάσης Γιαπλές): Μπογκς 8(2), Καρακώστας 11(3), Άλμονορ 7(1), Χαντζής 1, Αγραβάνης 12(2), Σωτηρίου 8, Φλόιντ 4, Φρίμαν 5, Μακ Νέιρ 6, Τζάστις 3, Γόντικας 5, Πατρίκης 3.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. COSMORAMA TRAVEL (Νίκος Καραγιάννης): Μπιουκάναν 17(1), Κολοβέρος 10, Καρράς 10, Πιλάβιος, Γερομιχαλός 4, Χριστοφίλης 8(2), Καμαριανός 3, Δενδρινός, Σταυρακούκας 11(1), Σασλόγλου, Γουόλτερς 14(2).
Το 8ο τουρνουά αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” ολοκληρώνεται σήμερα με τους αγώνες ανάμεσα σε Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. Cosmorama Travel και Doxa Lefkadas B.C. στις 16:00 και της Mykonos B.C. Betsson με τους Vikos Φalcons B.C. στις 18:00.