Quantcast

Ισόρροπη ανάπτυξη και έργα ζητά ο πρόεδρος Παναιτωλίου από την δημοτική αρχή Αγρινίου

Ισόρροπη ανάπτυξη ώστε ο κάτοικος και του Παναιτωλίου να μην αισθάνεται “αποκομμένος” και “ξεχασμένος”  από τον δήμο Αγρινίου ζητά ο πρόεδρος της Κοινότητας, Ανδρέας Γκορόγιας. Στην Κοινότητα Παναιτωλίου παρότι είναι έντονη και επιτακτική η ανάγκη έργων που αφορούν πεζοδρομήσεις ή ασφαλτοστρώσεις, εν τούτοις όπως αναφέρει ο πρόεδρος διαπιστώνει κανείς πως έντονη δραστηριότητα ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων  μόνο στην πόλη του Αγρινίου 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια έντονη δραστηριότητα ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων στην πόλη του Αγρινίου και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο.
Θα ήταν απολύτως θεμιτό και θα ευχαριστούσε ιδιαιτέρως τους δημότες του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου, αν ένα ποσοστό αυτών των ασφαλτοστρώσεων πραγματοποιούνταν και στους δρόμους των πρώην καλλικρατικών Δήμων που βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Στην Κοινότητα Παναιτωλίου είναι έντονη και επιτακτική η ανάγκη για τέτοιου είδους παρεμβάσεις, τόσο στον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, όσο και στις τοπικές οδούς, που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση μετά το έργο αποχέτευσης που βρίσκεται σε εξελιξη.
Η κατασκευή πεζοδρομίων ως την περιοχή Αμπάρια θα δώσει κίνητρο στους συμπολίτες μας για ασφαλή περίπατο μέχρι την πρώτη πρόσβαση στη λίμνη Τριχωνίδα και θα αποτελέσει έναυσμα για την περαιτέρω αξιοποίηση μιας περιοχής που δυστυχώς έχει παραμεληθεί.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.