AgrinioSite
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Κ. Πιστιόλας: Ποιοι δεν θέλουν την ανάπτυξη της Τριχωνίδας και του Αγρινίου;

27 Απριλίου, 2026
κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Κ. Πιστιόλας: Ευελπιστώ σε μια καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο/Θα τιμήσουμε μέχρι την τελευταία ημέρα το ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες
Share on FacebookShare on Twitter

Κ. Πιστιόλας: Δημιουργία Πράσινου Διεθνούς Κέντρου Ιστιοπλοΐας και Ευεξίας στις  Λίμνες Τριχωνίδα & Λυσιμαχεία  – Πρόταση της παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» για έναν νέο αναπτυξιακό πυλώνα στην περιοχή.

Η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» και ο επικεφαλής της, Κώστας Πιστιόλας, κατέθεσαν προς συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κατά τη σημερινή συνεδρία , μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία διεθνούς κέντρου ιστιοπλοΐας και ευεξίας στις  Λίμνες Τριχωνίδα και Λυσιμαχεία . Πρόκειται για μια στρατηγική πρωτοβουλία που αξιοποιεί τα μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής και στοχεύει στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου αναπτυξιακού μοντέλου με επίκεντρο τον αθλητισμό, τον τουρισμό και τη βιωσιμότητα.

Έχοντας ως οδηγό το παράδειγμα του Τρίτωνα, του αθλητικού συλλόγου που με έδρα τη Δογρή έχει επιδοθεί από το 2009 σε μια συστηματική προσπάθεια προβολής της ευρύτερης περιοχής, με διοργανώσεις και δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό ( σκι- wakeboard- κωπηλασία sup- τρίαθλο ) και αναπτύσσουν νέα δημιουργικά πεδία όχι μόνο για τη νέα γενιά, αλλά συνολικά για τον τόπο μας, επιτυγχάνοντας μάλιστα σπουδαίες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, ο Κ. Πιστιόλας υποστήριξε ότι το μέλλον του Αγρινίου μπορεί και πρέπει να συνδεθεί με μια τέτοια προοπτική.

Οι 43.300 αθλητές των 143 Ομίλων, που έχουν μάλιστα φέρει στη χώρα μας 17 Ολυμπιακά μετάλλια, 255 Ευρωπαϊκά και 197 Παγκόσμια, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, μπορούν να βρουν στην Τριχωνίδα τον «ιστιοπλοϊκό παράδεισο» που ονειρεύονται!

Η Λίμνη Τριχωνίδα, η μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, με την αδερφή της Λυσιμαχεία , συνιστούν  έναν ανεκτίμητο φυσικό πόρο. Η έκτασή της, το βάθος της και κυρίως η ποιότητα των υδάτων της δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη ιστιοπλοϊκών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου. Το εκτεταμένο και ανοιχτό υδάτινο πεδίο επιτρέπει τη χάραξη αγωνιστικών διαδρομών διεθνών προδιαγραφών, ενώ η ηρεμία των νερών την καθιστά κατάλληλη τόσο για προπονήσεις όσο και για εκπαίδευση νέων αθλητών.

Σε αντίθεση με θαλάσσιες περιοχές που συχνά επηρεάζονται από έντονα και απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, η Τριχωνίδα προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια, στοιχεία κρίσιμα για τη διοργάνωση διεθνών διοργανώσεων. Το φυσικό τοπίο, σε συνδυασμό με την απουσία υπερκορεσμού, ενισχύει περαιτέρω την ελκυστικότητα της περιοχής.

Η πρόταση της παράταξης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη αξιοποίηση της λίμνης. Η Τριχωνίδα φιλοξενεί πλούσια βιοποικιλότητα και αποτελεί ένα ευαίσθητο οικοσύστημα, το οποίο μπορεί να αναδειχθεί μέσα από ήπιες μορφές ανάπτυξης. Ένα διεθνές κέντρο ιστιοπλοΐας, σχεδιασμένο με σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο οικολογικής διαχείρισης.

Η ανάπτυξη τέτοιων υποδομών δεν στοχεύει στην αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά στην ανάδειξή του. Μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις ευαισθητοποίησης και συνεργασίες με επιστημονικούς φορείς, η περιοχή μπορεί να εξελιχθεί σε κόμβο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικοτουρισμού.

Παρά τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, η ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου παραμένει τουριστικά και επενδυτικά υποαξιοποιημένη. Η δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου ιστιοπλοΐας αποτελεί μια στοχευμένη παρέμβαση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Η γεωγραφική θέση της Τριχωνίδας, με σχετικά εύκολη πρόσβαση από μεγάλα αστικά κέντρα και βασικούς οδικούς άξονες, ενισχύει τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος. Παράλληλα, η απουσία ανταγωνιστικών εγκαταστάσεων αντίστοιχου μεγέθους στην ενδοχώρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την καθιέρωση της περιοχής ως μοναδικού προορισμού στην Ελλάδα.

Η υλοποίηση της πρότασης αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη:

▪ Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε τουρισμό, αθλητισμό και υπηρεσίες

▪ Ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας (καταλύματα, εστίαση, δραστηριότητες αναψυχής)

▪ Προσέλκυση αθλητικού τουρισμού υψηλού επιπέδου

▪ Διοργάνωση διεθνών αγώνων και προπονητικών camps

▪ Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Παράλληλα, η ανάπτυξη ενός τέτοιου έργου μπορεί να συμβάλει στην ανάσχεση της πληθυσμιακής συρρίκνωσης της υπαίθρου, προσφέροντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και προοπτικές στους νέους της περιοχής.

Ένα νέο όραμα για την περιοχή

Η πρόταση της παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» και του Κώστα Πιστιόλα φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για έναν ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα συνδέει τον αθλητισμό με την εκπαίδευση, τον πράσινο τουρισμό και την καινοτομία , προσαρμοσμένο στις επιταγές  προστασίας NATURA.

Ένα διεθνές κέντρο ιστιοπλοΐας στη Λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η αξιοποίηση της λίμνης με σύγχρονους όρους μπορεί να μετατρέψει το Αγρίνιο σε κόμβο αθλητικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, πολύ περισσότερο σε συνδυασμό με τις υποδομές στην τεχνητή λίμνη Στράτου και την ευρύτερη αξιοποίηση του υδάτινου στοιχείου στην περιοχή.

Η προτεινόμενη δημιουργία διεθνούς κέντρου ιστιοπλοΐας με ταυτόχρονη αξιοποίηση – ανάδειξη των 3 φυσικών ιαματικών πηγών της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχείας σε σύγχρονους χώρους ευεξίας και ίασης , συνιστά μια ρεαλιστική και ταυτόχρονα φιλόδοξη πρόταση για το μέλλον της περιοχής. Βασισμένη στα ισχυρά φυσικά πλεονεκτήματα της λίμνης και σε μια σύγχρονη αναπτυξιακή προσέγγιση με απόλυτα οικολογικές εγκαταστάσεις μαρινών και ικανό αριθμό ιστιοπλοϊκών σκαφών πράσινης τεχνολογίας , η πρωτοβουλία αυτή μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αγρινίου και μόνο από το γεγονός της άμεσης δημιουργίας χώρων διαμονής και φιλοξενίας εκατοντάδων τουριστών εντός των σκαφών .

Επίσης η καινοτόμος πρόταση πρόσβασης στις λίμνες  με την δημιουργία υδροδιαδρόμων για υδροπλάνα αφενός αλλά και με πλοιάρια που θα εισέρχονται από τα νησιά του Ιονίου μέσω ειδικής διαμόρφωσης από τις εκβολές του Αχελώου στον Δήμικο ποταμό και από τον Δήμικο επίσης με διαμορφώσεις  πορθμών  στην Λυσιμαχεία και Τριχωνίδα καθιστά το εγχείρημα από τα μοναδικά στην Ευρώπη και μη ανταγωνίσιμο σε όλη την Ελλάδα.!!

Προφανώς, ένα τέτοιο εγχείρημα δεν μπορεί να υλοποιηθεί με μια απλή απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Για αυτό ακριβώς ο κ. Πιστιόλας ζήτησε τη δημιουργία διαπαραταξιακής Ομάδας Εργασίας, που θα αναλάβει το συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών για την προώθηση του όλου εγχειρήματος, από το σχεδιασμό του master plan μέχρι τη διεκδίκηση πόρων και από τις μελέτες μέχρι την υλοποίηση.

Η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» και προσωπικά ο επικεφαλής της, Κώστας Πιστιόλας, εκτιμά ότι αν πράγματι το Αγρίνιο θέλει να πάει ψηλά, οφείλει επιτέλους να περάσει από τη θεωρία της αξιοποίησης των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων στην πράξη. Στη διαμόρφωση και υλοποίηση ενός νέου οράματος για την περιοχή, που θα δημιουργεί προοπτικές για τις επόμενες γενιές.

Ο κ. Πιστιόλας τόνισε, τέλος, ότι αυτή η πρωτοβουλία, μπορεί να αποτελέσει το ανάχωμα σε όποια ενεργειακά ή άλλα σχέδια μπορεί να υπάρχουν για την Τριχωνίδα και ευρύτερα το υδάτινο δυναμικό της περιοχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε τελικά….να μην αποφασίσει! Με το πρόσχημα της απουσίας θεσμικού πλαισίου και χρηματοδοτικών εργαλείων έκρινε ότι το όλο ζήτημα μπορεί να συζητηθεί κάποια στιγμή στο άγνωστο μέλλον, αλλά όχι τώρα! Άποψη που βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τη φιλοσοφία της παράταξης και προσωπικά του Κώστα Πιστιόλα, ο οποίος επιμένει στο ότι αυτό που λείπει από το Αγρίνιο είναι το όραμα και η ουσιαστική βούληση για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών. Ο ίδιος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι λύσεις, η ανάπτυξη και η προοπτική για το μέλλον, δεν πρόκειται ποτέ να πέσουν απ’ τον ουρανό. Κατά τα λοιπά, από τη σημερινή «διαλογική συζήτηση» φάνηκε καθαρά γιατί το Αγρίνιο βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού… Κάτι που θα αλλάξει όταν αλλάξουν και οι συσχετισμοί!

Για την ιστορία, την πρόταση υπερψήφισαν η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» και η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Λογοδοσία και λοιπά θέματα

Κατά την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης υπήρξε ενημέρωση από το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες, μεταφέροντας αυτή τη φορά τον αγώνα στην Αθήνα, με τον Κ. Πιστιόλα να σημειώνει πως η συμπόρευση της παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» είναι δεδομένη και πως θα υπάρξει όποια υποστήριξη χρειαστεί, προκείμενου η πολιτεία να κάνει επιτέλους το κατά τα λοιπά αυτονόητο χρέος της.

Αντίστοιχη ήταν η τοποθέτηση και στο έτερο θέμα, αυτό των ΚΔΑΠ και βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Αγρινίου, με τον Κ. Πιστιόλα να τονίζει πως η παράταξη θα στηρίξει όποια πρωτοβουλία αναλάβει ο Δήμος, προκειμένου να προστατευθούν οι δομές και οι εργαζόμενοι. Σαφώς και θετική ήταν η στάση της παράταξης σε ότι αφορά το σχετικό ψήφισμα των εργαζομένων.

Στη διαδικασία της Λογοδοσίας, ο Κώστας Πιστιόλας έθεσε εκ νέου το θέμα του Πανεπιστημίου, ζητώντας ενημέρωση σχετικά με το τι ενέργειες έχουν γίνει ως σήμερα, δεδομένου ότι παρήλθε χρονικό διάστημα τριών μηνών από την ομόφωνη απόφαση για τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής, χωρίς ποτέ να συνεδριάσει και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση απ’ τη δημοτική αρχή.

Τέλος, ο Παναγιώτης Καψάλης έθεσε το θέμα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και της διαχείρισης των απορριμμάτων, με τις εξελίξεις να τον δικαιώνουν για την πρωτοβουλία του. Ο κ. Καψάλης περιέγραψε μια προβληματική κατάσταση σε σχέση με τη σύμβαση επέκτασης, ζητώντας απ’ τη δημοτική αρχή να προχωρήσει σε όσες παρεμβάσεις χρειάζονται για να λυθούν οριστικά τα όποια λειτουργικά και περιβαλλοντικά ζητήματα υπάρχουν, να προχωρήσουν δε τα προβλεπόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Φαρμάκης: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο και μεγάλο αγώνα, θα τον δώσουμε με όλη μας τη δύναμη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

16 Μαΐου, 2026

Η  «Έγκριση Α’ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2026» όπως επίσης η  Έγκριση της κανονιστικής απόφασης για...

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τους  Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου – Στο επίκεντρο έργα, κοινωνικές δομές και αδελφοποίηση με την Κερύνεια

15 Μαΐου, 2026

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 18η Μαΐου 2025, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00 που θα...

Συνάντηση Καραγκούνη – Καββαδά για τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων της Αιτωλοακαρνανίας
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Συνάντηση Καραγκούνη – Καββαδά για τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων της Αιτωλοακαρνανίας

15 Μαΐου, 2026

Έγκριση αποζημιώσεων ύψους 3.463.804,30 € εκατ. ευρώ για κτηνοτρόφους της Δυτικής Ελλάδος Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ.Κώστας Καραγκούνης,...

Θανάσης Παπαθανάσης: Ιστορική εξέλιξη για την Αιτωλοακαρνανία η αποσύνδεση και ανεξαρτητοποίηση των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παπαθανάσης: Ιστορική εξέλιξη για την Αιτωλοακαρνανία η αποσύνδεση και ανεξαρτητοποίηση των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου

14 Μαΐου, 2026

Στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης, επί του σχεδίου νόμου...

Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη κι επίσημα από τη ΝΔ και δεν παραδίδει την έδρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μάριος Σαλμάς «δείχνει» προς Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ–«Να αθροίσουμε δυνάμεις»

14 Μαΐου, 2026

Σε μια συνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί έντονα στα πολιτικά «πηγαδάκια», ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς φαίνεται πως αποφάσισε να «ταράξει...

Δεσμεύσεις σε Σταρακά για αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους-ελαιοπαραγωγούς που δεν καλύπτει ο ΕΛΓΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Σταρακά στη Βουλή: «Να σταματήσει η ομηρία χιλιάδων συνταξιούχων για τα αναδρομικά»

14 Μαΐου, 2026

Την έντονη αγανάκτηση χιλιάδων συνταξιούχων που εξακολουθούν να περιμένουν τα αναδρομικά που δικαιούνται, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες και ακόμη και...

Η ΠΔΕ στην παρουσίαση του νέου Χωροταξικού για τον Τουρισμό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΠΔΕ στην παρουσίαση του νέου Χωροταξικού για τον Τουρισμό

13 Μαΐου, 2026

Το Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό παρουσίασαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, και η υπουργός Τουρισμού,...

Ο ΥφΕΚΑ Κώστας Καραγκούνης στη Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΥφΕΚΑ Κώστας Καραγκούνης στη Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια

13 Μαΐου, 2026

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Κώστας Καραγκούνης, συμμετείχε σήμερα στη Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια, στο πλαίσιο της...

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .