Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα – Θα ανακοινώσει νέα μέτρα

Σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται να προχωρήσει στις 19:00 την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα, αναφορικά με τα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

««Ευκαιρία να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στο μέτωπο κατά του κορωνοϊού είμαστε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα, έχει έρθει και στη χώρα μας. Θα μιλήσω στους πολίτες και θα εξηγήσω που βρισκόμαστε και ποια μέτρα θα πρέπει να λάβουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είμαστε αντιμέτωποι με δεύτερο κύμα, που έχει έρθει στην πατρίδα μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η χώρα μας τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

cnn.gr