Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση σήμερα από τον Υπουργό Υγείας

Σήμερα στις 18:00, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα ενημερώσει τον κόσμο για τη ενίσχυση του ΕΣΥ στην εποχή της πανδημίας.

Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και επικεφαλής της Επιστημονικής Επιτροπής για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. Αναστασία Κοτανίδου.

Ας σημειωθεί ότι κανονικά, κάθε Τετάρτη, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

 

 

dikaiologitika.gr/

 

Σχετικά Άρθρα

Μηχανογραφικό: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας – Τι να προσέξετε

Μηχανογραφικό 2024: Λήγει η προθεσμία υποβολής για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή...

Εξαήμερη εργασία: Απορρίφθηκαν 5 στις 6 αιτήσεις των επιχειρήσεων για υπαγωγή στο νέο καθεστώς

Μόνο 1 στις 6 επιχειρήσεις που υπέβαλαν σχετική αίτηση στο Υπουργείο Εργασίας πληρεί τις προϋποθέσεις για υπαγωγή στο καθεστώς της 6ημερης εργασίας. Μ΄άλλα...