Quantcast

Κώστας Κουμπούλης-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας θα είναι στις εκλογές του Μαΐου, ο Κώστας Κουμπούλης, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση υποψηφιότητας:

«Ονομάζομαι Κουμπουλής Κώστας και κατάγομαι από την Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, ξεπερνά κάθε κομματική, ιδεολογική και προσωπική φιλοδοξία.

Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών και να τα στηρίξω με καθαρό-νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προσωπικοί μου στόχοι  είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη:

  • της ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας
  • του πολιτισμού, της παράδοσης και του αθλητισμού
  • της οικολογικής συνείδησης και της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος

Οι παραπάνω στόχοι επιτυγχάνονται με προγραμματισμό, δουλειά και με την συμμετοχή περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα  αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία μας.

Πιστεύω ότι η πρακτική της διαχείρισης της καθημερινότητας και της εξασφάλισης των κεκτημένων σε βάρος της προοπτικής, του οράματος, της ελπίδας των παιδιών μας αλλά και των ανήμπορων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους και αδρανείς.

Θεωρώ ότι η ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και υποχρέωση όλων μας, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα, και ανήκοντας στη γενιά της αλληλεγγύης, βλέπω το πρόβλημα και την  ανάγκη του γείτονα ως υπόθεση και φροντίδα όλων μας.

Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στα προβλήματα της καθημερινότητας, στην ανάπτυξη της περιοχής μας και τη συμπαράσταση στον Πολίτη.

Στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις» παλεύουμε  όλοι συλλογικά, για μια Αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου υποβάλλοντας νέες ιδέες με εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Μαζί, θα επιτύχουμε την υπέρβαση και θα συνεχίσουμε το έργο του Δημάρχου μας Γιώργου Παπαναστασίου με στόχο ο Δήμος μας να είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,  ΔΥΝΑΤΟΣ, και ΚΑΘΑΡΟΣ».

Ποιος είναι ο Κώστας Κουμπούλης

  • Γεννήθηκε στην Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου το 1967 από γονείς αγρότες και έζησε εκεί μέχρι 18 ετών. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Γαβαλούς και στη συνέχεια εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία επί διετίας.
  • Είναι στέλεχος σε Υπηρεσία του Δημοσίου τομέα από το 1988  με εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα και στην ασφάλεια των επικοινωνιών.  Έχει συμβάλει στην πλήρη μηχανογράφηση της Υπηρεσίας που εργάζεται καθώς έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε διάφορα κέντρα κατάρτισης  του δημοσίου τομέα. Παράλληλα με την εργασία του δραστηριοποιείται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων Τουριστικού τομέα.
  • Έχει ένα γιο, 24 ετών, που είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ με εξειδίκευση στην διαχείριση συστημάτων εφοδιασμού και μεταφορών. Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καψοράχης από 2007, ασχολείται ενεργά  με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του. Από τη θέση αυτή, με συντονισμένες  ενέργειες και παρεμβάσεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, συνέβαλε ανιδιοτελώς  στην επίλυση θεμάτων μεγάλης σημασίας με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου που μεγάλωσε. Σημαντικές  είναι οι παρεμβάσεις του για την περιβαλλοντική  αναβάθμιση,  προστασία  και ανάδειξη της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, της Τριχωνίδας.
  • Πριν αρκετά χρόνια δημιούργησε και συνεχίζει να διαχειρίζεται το ειδησεογραφικό site Μακρυνεία News www.makrinianews.gr προβάλλοντας την περιοχή και ενημερώνοντας τους συντοπίτες του για ότι συμβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα.
  • Η ενασχόλησή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καψοράχης  του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την λειτουργία και τις διαδικασίες που διέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνεργάστηκε επιτυχώς με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αλλά και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής οι οποίοι του έδωσαν την ώθηση να ασχοληθεί με τα κοινά.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.