AgrinioSite
Δευτέρα, 8 Ιουνίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μέτρα τάξης για τον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

7 Δεκεμβρίου, 2018
κατηγορία: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
0
Αγρίνιο/Επιστημονική Εσπερίδα-Τσάι
Share on FacebookShare on Twitter

Περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (SUPER LEAGUE), μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που θα διεξαχθεί την 10/12/2018 και ώρα 19.00΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Έ χ ο ν τ α ς  υ π ό ψ η:

 

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Κ.Ο.Κ. που κυρώθηκε με το Νόμο 2696/99 (ΦΕΚ 57/23-3-1999) και αποσκοπούντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
  2. Το υπ’ αριθ. 1003/2/14 από 16/10/2016 σχέδιό μας.
  3. Την υπ’ αριθ. 6313/18/ 2490730 από 05/12/2018 αναφορά του Τ.Τ. Αγρινίου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

 

Την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης των οχημάτων, από 15.00΄ έως 22.00΄ ώρα της 10/12/2018, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και

 

την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 16.00΄ έως 22.00΄ ώρα της 10/12/2018 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

 

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης  από 15.00΄ ώρα της 10/12/2018.

 

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.  Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

«Μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου της 13ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (SUPERLEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, την Δευτέρα 10/12/2018 και ώρα 19:00΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Αποσκοπούντες στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της παραπάνω αθλητικής συνάντησης, την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση, προσέλευση και αποχώρηση των αθλητικών αποστολών, των φιλάθλων και των παραγόντων των δύο ομάδων, στον καθορισμό των θέσεων των οπαδών τους στις κερκίδες και γενικά στην διαφύλαξη της δημόσιας τάξης πριν, κατά και μετά την τέλεση του υπόψη ποδοσφαιρικού αγώνα.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 

  1. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (γηπεδούχος) να διαθέσει έως τρεις χιλιάδες (3.000) εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των προσκλήσεων και των εισιτηρίων διαρκείας, που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα. Η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. ΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑΕ/229158/12878/1281/237 από 20/8/2015 Κ.Υ.Α, να είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους να γίνει με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, το οποίο οι φίλαθλοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, να μην παραχωρήσει κερκίδα ή θύρα, καθώς και εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), καθόσον η φιλοξενούμενη ομάδα δεν αιτήθηκε την διάθεση εισιτηρίων ή την παραχώρηση θύρας για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και κατά κύριο λόγο πεζοί, να εισέλθουν από τις θύρες 1, VIP, 2 (μεγάλη κερκίδα), 3, 4 (μικρή κερκίδα και υπερυψωμένο τμήμα αυτής), 6 και 7 (πέταλο) και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες του γηπέδου. Οι προσερχόμενοι φίλαθλοι για την κερκίδα 4Α του γηπέδου, θα εισέρχονται από την θύρα 4.
  2. Την απαγόρευση, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 4326/2015, της με οποιονδήποτε τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στις λέσχες του άρθρου 41Β του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, οι οποίες δεν λειτουργούν νομίμως, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παραπάνω διατάξεως, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη ομάδα προσώπων ή σύνδεσμο φιλάθλων ή σωματείο ή άλλη συλλογικότητα οποιασδήποτε νομικής ή μη μορφής της.
  3. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών του Γηπέδου, όπως αυτές αναγράφονται στα εισιτήρια του αγώνα, που κατέχουν .
  4. Οι αθλητικές αποστολές να προσέλθουν στο γήπεδο μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά της ώρας νωρίτερα από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης. Οι αποστολές των δύο ομάδων θα αναχωρήσουν, για και από το γήπεδο με δρομολόγιο, που θα καθορισθεί από τον Επικεφαλής των μέτρων.

Το λεωφορείο της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, αμέσως μετά την αποβίβαση των αθλητών και των συνοδών τους, να αποχωρήσει συνοδεία αστυνομικής δύναμης και να σταθμεύσει σε ασφαλή χώρο που θα υποδειχθεί από τον Επικεφαλής των μέτρων.

  1. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα χορηγηθούν προσκλήσεις για τους επισήμους της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην θύρα VIP του γηπέδου του Παναιτωλικού, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των δύο Π.Α.Ε. Η προσέλευση τους θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.

– Επίσης, με μέριμνα της γηπεδούχου, να διατεθεί αυξημένος αριθμός προσωπικού ασφαλείας (security) στην Θύρα VIP, όπου θα φιλοξενηθούν τα μέλη του Δ.Σ. και παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας.

  1. Οι θύρες του Γηπέδου Παναιτωλικού να ανοίξουν την 00΄ ώρα της 10/12/2018 .
  2. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ζώνες, περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά, κατοχή και χρήση εντός της εγκατάστασης, απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να απομακρυνθούν όσοι τυχόν φίλαθλοι στερούνται εισιτηρίων ή τα προμηθεύτηκαν κατά παράβαση των διατάξεων που ισχύουν.
  3. Να αποκλεισθεί η πρόσβαση στο γήπεδο όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή κατέχουν εισιτήρια και προσέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση μη τηρώντας τις διατάξεις και τα μέτρα που αποφασίσθηκαν σύμφωνα με το από 30/11/2018 Πρακτικό Σύσκεψης.
  4. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κτλ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων κυπέλλων, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Α2 – 861/14.8.2013 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
  5. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο ή φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδος (Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) (κασκόλ, κ.λ.π.). Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό που περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.
  6. Με ευθύνη της οικείας διοργανώτριας αρχής να ενημερωθούν από τα μεγάφωνα οι φίλαθλοι πριν από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης για την ύπαρξη και λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας.
  7. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο, την ημέρα του αγώνα, του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, πριν από την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων .
  8. Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ να γνωστοποιήσουν έγκαιρα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και στο FAX 26410-22343 ή στο email. adakarnanias@astynomia.gr,  επιπρόσθετα στοιχεία για:

α. Ξενοδοχεία διαμονής των αποστολών των δύο ομάδων, ώρα αναχώρησης τους από αυτά, καθώς και τους υπευθύνους των αποστολών (ονοματεπώνυμα –κινητό τηλέφωνο), την ημέρα του αγώνα, προκειμένου διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις και μέσα για τη συνοδεία τους και καθορισθεί το δρομολόγιο μετάβασής τους στην Αθλητική εγκατάσταση.

β. Τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των εκπροσώπων –υπευθύνων της, οι οποίοι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, να βρίσκονται στην αθλητική εγκατάσταση και να τελούν σε άμεση επικοινωνία με τον επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, προς αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βίας .

  1. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

α. Να προσληφθεί ως προσωπικό ασφαλείας – σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 13 της υπ’ αριθμ. 38404 από 18.8.2009 κ.υ.α. «Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφάλειας Αθλητικών Εκδηλώσεων – προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, για τη λήψη αστυνομικών μέτρων από 16:00΄ ώρα της 10/12/2018, σύμφωνα με την αναλογία και ελάχιστο για ΑΥΞΗΜΕΝΑ 1: 100 Θεατές, το οποίο θα συνεργάζεται με την αστυνομική αρχή, για την επιβολή των λαμβανομένων μέτρων ευταξίας με ειδικότερα καθήκοντα ως αναλυτικά ορίζονται στο άρθρ. 41Δ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει σήμερα, καθώς και να αποστείλει κατάσταση με τα στοιχεία ταυτότητας, τον αριθμό αδείας, τα ακριβή καθήκοντα, τις θέσεις του προσωπικού και τη διεύθυνση κατοικίας του προσληφθέντος προσωπικού, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή (Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου),στη ΔΕΑΒ και στη διοργανώτρια αρχή, στην οποία επιπλέον θα συμπεριλαμβάνονται και οι οριζόμενοι από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, υπεύθυνοι κατά τομέα δραστηριότητας.

   Επισημαίνεται ότι τα καθήκοντα του προσωπικού ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) προβλέπονται στο άρθρο 41Δ, παρ.12 κ΄ 13 του Νόμου 2725/1999 «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις» και από τις διατάξεις του άρθρου 14.7.2 εδ. λα΄ της υπ’ αρίθ. 38404 της 18/26.8.2009 Απόφασης Υπουργών Εσωτερικών – Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού (ΦΕΚ 1780,τ.Β΄) Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας των αθλητικών εκδηλώσεων και συγκεκριμένα:

     Ο έλεγχος για λόγους ασφαλείας, των προσερχόμενων θεατών στην αθλητική εγκατάσταση εν όψει αθλητικής εκδήλωσης γίνεται με σωματική έρευνα από μέλος του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας του ιδίου φύλου με τον θεατή. Υποχρεωτικός σωματικός έλεγχος πραγματοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία, προσωπικό της οποίας παρίσταται στις θύρες εισόδου της αθλητικής εγκατάστασης ή καλούνται ειδικά προς τούτο. Σε περίπτωση που προσερχόμενος θεατής, αρνηθεί το σωματικό έλεγχο, η αστυνομική αρχή ή το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας, εφόσον έχει προηγηθεί άρνηση ελέγχου του από την αστυνομική αρχή κατά περίπτωση, δικαιούται να απαγορεύσει την είσοδό του, στην αθλητική εγκατάσταση.

     Στα καθήκοντα του προσωπικού ασφαλείας περιλαμβάνεται και το προβλεπόμενο από την παράγραφο 1 του άρθρου 275 Κ.Π.Δ, δικαίωμα να συλλαμβάνουν τους δράστες πράξεων βίας στις περιπτώσεις αυτόφωρων αδικημάτων και να τους παραδίδουν αμέσως στην παριστάμενη Αστυνομική Αρχή.

β. Να παραμείνουν ανοικτές οι θύρες του γηπέδου που φιλοξενούν φιλάθλους και να διατηρηθούν ελεύθερες οι κλίμακες των κερκίδων του γηπέδου, καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, για την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων, λόγω έκτακτων γεγονότων. Να τοποθετηθεί προσωπικό ασφαλείας, σε κάθε εσωτερική πόρτα η οποία σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι κλειδωμένη, πλην όμως να ευρίσκεται άτομο εφοδιασμένο με το κλειδί της εκάστοτε πόρτας που είναι στα κάθετα κιγκλιδώματα του γηπέδου, καθώς και σε κάθε άλλη εσωτερική πόρτα που οδηγεί προς τον αγωνιστικό χώρο, για την εκκένωση του γηπέδου ή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, εφόσον παραστεί ανάγκη. 

γ. Να εξασφαλιστεί η παρουσία ασθενοφόρου Ε.Κ.Α.Β. ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος στο γήπεδο.

  1. Κατά την προσέλευση της φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα παρευρίσκονται μέλη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε καίρια σημεία, για την διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας.
  2. Αμφότερες οι διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε, να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους των, με κάθε πρόσφορο μέσο, το περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.
  3. Με ευθύνη της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, να εξασφαλισθεί και να προσκομισθεί εγκαίρως στην Υπηρεσία μας, η άδεια τέλεσης του εν θέματι αγώνα, η οποία θα εκδοθεί από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  4. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να καθαρισθεί ο χώρος του γηπέδου μέχρι την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, από τυχόν πέτρες, ξύλα και λοιπά αντικείμενα από τα οποία μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη ή κάκωση της υγείας ανθρώπων.
  5. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται , σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ.7 του αρθρ. 41Γ ,των παραγρ.3 και 9 του αρθρ.41Δ και του αρθρ. 41Ζ του Ν.2725/1999 , όπως αυτός τροποποιήθηκε , συμπληρώθηκε και ισχύει και με Ν 4049/2012 ‘Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του Ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις ‘ και με Ν. 4326/2015 ΄΄ Περί επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό ΄΄ .
  6. Η ισχύς της απόφασης , ισχύει από τη δημοσίευσή της.

 

Σχετικά Άρθρα

Έρευνες στην ορεινή Ναυπακτία για 73χρονο που  εξαφανίστηκε
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Έρευνες στην ορεινή Ναυπακτία για 73χρονο που εξαφανίστηκε

8 Ιουνίου, 2026

Ο Νικόλαος Σακαρέλλος, 73 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, στην Αθήνα, την 31/05/26. Έχει κοντά γκρίζα μαλλιά, ελαφρύ...

Νοσοκομείο Αγρινίου: Εισαγγελική έρευνα για τη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αγρίνιο: Ενισχύεται το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με νέα θέση Εφέτη

7 Ιουνίου, 2026

Σημαντική ενίσχυση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου φέρνει το νέο Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην...

Άμεση παρέμβαση του Δήμου Αγρινίου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Πεντάκορφο – Σταυροχώρι Ευρυτανίας
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Άμεση παρέμβαση του Δήμου Αγρινίου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Πεντάκορφο – Σταυροχώρι Ευρυτανίας

7 Ιουνίου, 2026

Στην άμεση απομάκρυνση καταπτώσεων που είχαν σημειωθεί στον δασικό δρόμο Πεντάκορφο – Σταυροχώρι Ευρυτανίας, στα όρια του νομού, προχώρησε η...

Απόδραση κρατούμενου από το Νοσοκομείο Αγρινίου-Κανένα ίχνος του από τις έρευνες
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός έξω από το Νοσοκομείο Αγρινίου – Πτώση από μηχανάκι μετά από επίθεση σκύλου

7 Ιουνίου, 2026

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 6/6/2026, έξω από το Νοσοκομείο Αγρινίου, όταν μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από...

Συναγερμός στην Αμφιλοχία: Φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρολογικό υλικό στο Αμφιλοχικό Άργος
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Συναγερμός στην Αμφιλοχία: Φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρολογικό υλικό στο Αμφιλοχικό Άργος

6 Ιουνίου, 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, καθώς πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε αποθήκη που περιέχει ηλεκτρολογικό...

Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ευστάθιος Τζεφριός-Συλλυπητήρια  ΠΑΣ Αμβρακικού-Βόνιτσας
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Θλίψη στο Μεσολόγγι: Έφυγε από τη ζωή ο καπετάνιος του Αη Συμιού Ανδρέας Κοντός («Τσιτσίς»)

5 Ιουνίου, 2026

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Κοντού, του γνωστού και αγαπητού «Τσιτσί», ενός ανθρώπου...

Επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ σε Αγρίνιο και Κοζάνη – Δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ σε Αγρίνιο και Κοζάνη – Δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

5 Ιουνίου, 2026

Ποινική δίωξη για διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των...

Αμφιλοχία: Αυτοψία Μαυρομμάτη στο μεγάλο έργο ανάπλασης της δυτικής ακτογραμμής
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Αμφιλοχία: Αυτοψία Μαυρομμάτη στο μεγάλο έργο ανάπλασης της δυτικής ακτογραμμής

5 Ιουνίου, 2026

Την πρόοδο των εργασιών στο σημαντικό έργο ανάπλασης της δυτικής ακτογραμμής της Αμφιλοχίας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά...

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .