AgrinioSite
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
AgrinioSite
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
No Result
View All Result
AgrinioSite
No Result
View All Result

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Χαλάζι, κεραυνοί και καταιγίδες, οι περιοχές στο «κόκκινο»

17 Ιουνίου, 2023
κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
0
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Χαλάζι, κεραυνοί και καταιγίδες, οι περιοχές στο «κόκκινο»
Share on FacebookShare on Twitter

Μπορεί ημερολογιακά να έχουμε Ιούνιο, αλλά η Ελλάδα από την Παρασκευή (16/06) βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (17/06).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας συμπεριλαμβανομένων και νησιωτικών περιοχών, ενώ τα έντονα φαινόμενα στα ηπειρωτικά θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αναλυτικά, το Σάββατο (17/06), έντονα φαινόμενα προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), στην Εύβοια, στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής), στη βόρεια Πελοπόννησο, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και – τις πρώτες πρωινές ώρες – στα νησιά του Ιονίου.

Επιπλέον, την Κυριακή (18/06), έντονα φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στη Χαλκιδική, στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και στην Εύβοια.

Ο καιρός ανά περιοχή για σήμερα (17/06)

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι έντονα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους έντονα, ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη .

ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα στη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και στη βόρεια Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα, ύφεση των φαινομένων το βράδυ στα νότια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην Κρήτη 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τι αναφέρει το meteo.gr για σήμερα (17/06)

Η διέλευση βαρομετρικού χαμηλού από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής προς το Αιγαίο Πέλαγος από την Παρασκευή (16/06) και για τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας, ακόμα και σε νησιωτικές περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως στα ηπειρωτικά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, για το Σάββατο (17/06), προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας, με τοπικά έντονα φαινόμενα έως το μεσημέρι σε Μαγνησία, Σποράδες, κεντρική Μακεδονία (Χαλκιδική – Θεσσαλονίκη), βόρειο Αιγαίο, Εύβοια και – τις θερμές ώρες – της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα, στη δυτική Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και τοπικά στη βόρεια Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Επιπλέον, πρέπει να επισημανθούν η πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο, σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις (6-7 μποφόρ), οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, η συνέχιση των καταιγίδων και την Κυριακή (18/06), με περιορισμό όμως των φαινομένων, στα ανατολικά τμήματα της χώρας. Βέβαια, στην Αττική βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, από την Παρασκευή (16/06) έως και την Κυριακή (18/06).

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για το Σάββατο (17/06), δηλαδή κατά την ημέρα με τα γενικευμένα φαινόμενα, κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Καιρός, Κακοκαιρία, Βροχόπτωση, 17 Ιουνίου 2023

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Επισημαίνεται ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης, να καταφύγουν σε κτήριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε, η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Πολιτική Προστασία, Καταιγίδες, Θυελλώδεις Άνεμοι, Κακοκαιρία, Καιρός

Τι να κάνετε αν είστε σε περιοχές με έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Αν βρίσκεστε στο σπίτι

  • Μην κρατάτε ηλεκτρικές συσκευές ή το τηλέφωνο διότι ο κεραυνός μπορεί να περάσει μέσα από τα καλώδια, αποσυνδέστε τις συσκευές τηλεόρασης από την κεραία και την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Αποφύγετε να αγγίξετε τις σωληνώσεις των υδραυλικών (κουζίνα, μπάνιο) καθώς συνιστούν καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού.

Αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο

  • Ακινητοποιείστε το στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του.
  • Μείνετε μέσα και ανάψτε τα προειδοποιητικά φώτα στάσης (φώτα έκτακτης ανάγκης) μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.
  • Κλείστε τα τζάμια και μην ακουμπάτε σε μεταλλικά αντικείμενα.
  • Αποφύγετε τους πλημμυρισμένους δρόμους.

Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο

  • Καταφύγετε σε κτήριο ή σε αυτοκίνητο, διαφορετικά καθίστε αμέσως στο έδαφος χωρίς να ξαπλώσετε.
  • Προστατευτείτε κάτω από συμπαγή κλαδιά χαμηλών δέντρων στην περίπτωση που είστε μέσα σε δάσος.
  • Μην καταφύγετε ποτέ κάτω από ένα ψηλό δέντρο σε ανοιχτό χώρο.
  • Αποφύγετε τα χαμηλά εδάφη για τον κίνδυνο πλημμύρας.
  • Μην στέκεστε πλάι σε πυλώνες, γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνικές γραμμές και φράκτες.
  • Μην πλησιάζετε μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. αυτοκίνητα, ποδήλατα, σύνεργα κατασκήνωσης κλπ.).
  • Απομακρυνθείτε από ποτάμια, λίμνες ή άλλες μάζες νερού.
  • Αν είστε μέσα στη θάλασσα, βγείτε αμέσως έξω.
  • Αν βρίσκεστε απομονωμένοι σε μια επίπεδη έκταση και νιώσετε να σηκώνονται τα μαλλιά σας (γεγονός που δηλώνει ότι σύντομα θα εκδηλωθεί κεραυνός), κάντε βαθύ κάθισμα με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια (ώστε να ελαχιστοποιήσετε την επιφάνεια του σώματός σας και την επαφή σας με το έδαφος), πετώντας τα μεταλλικά αντικείμενα που έχετε επάνω σας.

Πολιτική Προστασία, Κεραυνοί, Κακοκαιρία, Καιρός

ieidisis.gr

Σχετικά Άρθρα

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου
ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

18 Σεπτεμβρίου, 2026

Σήμερα, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου είναι της Αγίας Αριάδνης μάρτυρος, του Οσίου Ευμενίου αρχιεπισκόπου Γορτύνης, του Αγίου Κάστορος μάρτυρος και του...

Συντάξεις: Πόσο μειώνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου για τους συνταξιούχους [πίνακες]
ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Σημειώστε τις δύο ημερομηνίες πληρωμής

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι πληρωμές των συντάξεων Οκτωβρίου από τον e-ΕΦΚΑ. Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου Την Παρασκευή 25...

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Από 1 Ιουλίου του 2027 η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Μετατίθεται για την 1η Ιουλίου του 2027 η έναρξη της υποχρέωσης καταβολής των μισθωμάτων αποκλειστικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, με την...

Μείωση ενοικίου: Πληρώνονται τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ακινήτων – Όλη η απόφαση
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει πάλι η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Από σήμερα, Πέμπτη (17/9) έως και την Τρίτη 22 επιτρέπεται η εκ νέου υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους...

Νέα Αβώρανη: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και απειλούσε τους πυροσβέστες με μαχαίρι!
ΕΛΛΑΔΑ

Επίδομα για στελέχη της Πυροσβεστικής: Ποιοι θα λάβουν έως 500 ευρώ – Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Επίδομα: Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και...

Θερινή ώρα: Υπέρ της κατάργησής της ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας 2026: Γιατί θα γίνει νωρίτερα εφέτος

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Νωρίτερα από το συνηθισμένο έρχεται φέτος η χειμερινή αλλαγή ώρας .   Αυτή η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Διαθήκες: Νέος νόμος για τα χρέη κληρονομιάς – Ολες οι αλλαγές
ΕΛΛΑΔΑ

Κληρονομιές: Τι ισχύει πλέον και ποιοι ευνοούνται – Το σπίτι, οι αποζημειώσεις και τα χρέη

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Κληρονομιές: Σε εφαρμογή  έχει τεθεί η αναμόρφωση του Κληρονομικού Δικαίου από χθες, Τετάρτη (16/9).   Η αναδιαμόρφωση ψηφίστηκε από το...

Ολυμπία Οδός: Ανάληψη καθηκόντων νέου Διευθύνοντος Συμβούλου
ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία Οδός: Ανάληψη καθηκόντων νέου Διευθύνοντος Συμβούλου

17 Σεπτεμβρίου, 2026

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Χρήστου Καραδήμα, στη θέση του Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος...

Banner
Banner

Eιδησεογραφική πύλη με θεματολογία ποικίλης ύλης από το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα.
Η δύναμη του διαδικτύου, η αμεσότητα της είδησης και η ταχύτατη διάδοσή της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής και το agriniosite.gr σας καλεί να συμπορευτείτε μαζί του.
Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιερώματα. πολιτισμός, αθλητισμός κ.α
Το agriniosite.gr στηρίζει την κοινωνία και ελέγχει την εξουσία. Είναι η Δύναμη σου…
Η Δύναμη της Ενημέρωσης!

Facebook X-twitter Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Web Design & Development

© 2025 AgrinioSite

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του agriniosite.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

No Result
View All Result
  • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  • ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
    • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • STYLE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ

© 2023 AgrinioSite Web Design & Development by .