Uncategorized

Ο Σ.Μπλέτσας για το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ»: “Η γελοιότητα , ο εμπαιγμός και ο διασυρμός των Μηχανικών”

Η γελοιότητα , ο εμπαιγμός και ο διασυρμός των συναδέλφων Μηχανικών και των υποψήφιων ωφελούμενων του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ» συνεχίζεται και στον Β΄ κύκλο του.

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας σε όλους τους τόνους είχε ενημερώσει την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου ότι το πρόγραμμα όπως είναι στημένο δυσλειτουργεί. Τονίσαμε ιδιαίτερα ότι το κριτήριο επιλογής μιας αίτησης δεν μπορεί να είναι η σειρά με την οποία αυτή κατατίθεται, αλλά ένα σύνολο επιστημονικών και ενεργειακών κριτηρίων.

Είχαμε την ελπίδα ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου και οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα είχαν πάρει το μάθημα από τον Α΄κύκλο και δεν θα επαναλάμβαναν τα ίδια λάθη αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Συνεπώς εγείρονται πάλι σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τις αρχές της νομιμότητας, της ισονομίας και της διαφάνειας για τα οποία επιφυλασσόμεθα να τοποθετηθούμε στο επόμενο διάστημα.

Κύριε υπουργέ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όχι, δεν πήγαν όλα καλά όπως είπατε σε τηλεοπτική συνέντευξή σας και πλέον ίσως η μόνη λύση είναι η διάθεση όλων των απαιτούμενων κεφαλαίων για την κάλυψη όλων των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πρέπει να καταλάβετε ότι το διακύβευμα της όλης υπόθεσης δεν είναι οικονομικό αλλά άπτεται της επιστημονικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των συναδέλφων Μηχανικών.

Ο Πρόεδρος

Μπλέτσας Στυλιανός

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου
ΌνομαΕνεργοποιημένο
Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο δικτυακό τόπο.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.