Με δυνατή παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Αθανάσιος Κασόλας συμμετείχε στην 4η Πράσινη Έκθεση «Attica Green Expo» που φιλοξενήθηκε στον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου από τις 28 έως και 31 Μαΐου 2025.
Στο πλαίσιο των ΟΤΑ Panels, ο Δήμαρχος, Αθ. Κασόλας έλαβε μέρος ως ομιλητής σε ειδικό πάνελ με θέμα την « Βιώσιμη Διαχείριση αποβλήτων & την Κυκλική οικονομία». Ο κ. Κασόλας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό αλλά και εξειδίκευση, αναφέρθηκε εκτενώς στη διαχείριση των αποβλήτων, τις αναγκαίες πρακτικές, το πλαίσιο αλλά και τις καινοτόμες λύσεις που θα πρέπει εφαρμοστούν για την βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης.
Στο πάνελ με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας συμμετείχαν ο Γιάννης Σμυρνιώτης, Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α. Πελοποννήσου, ο Θεόδωρος Αθανασιάδης , Δήμαρχος Προσοτσάνης, η Ρωξάνη Μπέη, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Δήμου Αθηναίων, Αναπληρώτρια Δήμαρχος, η Μαρία Λοϊζίδου, Καθηγήτρια στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στη Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και συντονιστής ο Ιωάννης Πανταζής, Γενικός Γραμματέας Δήμου Χαλκιδέων.
Η Attica Green Expo είναι ο κορυφαίος χώρος ανταλλαγής ιδεών και τεχνογνωσίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, το περιβάλλον και τις καθαρές τεχνολογίες. Φέτος, η έκθεση έδωσε έμφαση στη συνεργασία των τοπικών αυτοδιοικήσεων, με στόχο την προώθηση πράσινων πολιτικών και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.