Πάσχα στο Κονγκό με τον Αγρινιώτη σεφ Γιάννη Μπαλωμένο!

Η Ελληνική Κοινότητα κρατά ζωντανά τα παραδοσιακά έθιμα Ο  Aγρινιώτης  σεφ Γιάννης Μπαλωμένος σε ζωντανή σύνδεση από το Λουμπουμπάσι.Ο εκ Σπολάιτας μάγειρας του Ελληνικού Στρατού , Ιωάννης Μπαλωμένος, αρχιλοχίας ε.α. και βραβευμένος στην Ελλάδα, αφού αποστρατεύτηκε κατέληξε στο Κονγκό

Μπορεί να είναι εικόνα σουβλάκια και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο Μπαλωμένος Γιάννης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1973, όπου και μεγάλωσε.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει το δάσκαλό του Κυπραίο Σταμάτη, τον πρόεδρος της Λέσχης Μίλτο Καρούμπα και τον εκλιπόντα chef Μυρισιώτη Βασίλειο που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μαγειρική .

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στο ταχύρυθμο τμήμα του ΟΤΕΚ μαγειρική τεχνικής, συνέχισε στο ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ, απέκτησε πτυχίο από τη σχολή επαγγελμάτων κρέατος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου
Όνομα Ενεργοποιημένο
Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο δικτυακό τόπο.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.