Την αντίδραση της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια φέρεται να προκάλεσε η ανάλυση της παιδοψυχολόγου, Χριστίνας Μπογιατζή, για τη ζωγραφιά που είχε σχεδιάσει το 9χρονο παιδί.
Η ζωγραφιά επρόκειτο να παρουσιαστεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όμως το περιεχόμενό της διέρρευσε ήδη από τη νύχτα της Πέμπτης από τον ερευνητή – δημοσιογράφο Χάρη Φλουσκούνη (Χάρης Βεραμόν), που έκανε εκπομπή στο «space» με τη συμμετοχή άνω των 2.000 ατόμων, μεταξύ αυτών και πολλών Πατρινών. Στο διαδικτυακό «πάνελ», όπως αναφέρει το Pelop.gr, κάποια στιγμή εμφανίστηκε η παιδοψυχολόγος, η οποία έδωσε την ερμηνεία της για τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας.
Την κυρία Μπογιατζή φαίνεται να παρακολουθούσε και η μητέρα της Τζωρτζίνας, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού μέσου, αντέδρασε. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, έστειλε μηνύματα στην κυρία Μπογιατζή, ενώ με έντονο ύφος την κάλεσε «να μην ασχοληθεί ξανά με τα παιδιά της», με τη φράση «ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου και πού ξέρεις ποια χρονική στιγμή την έκανε;».
Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε με την παιδοψυχολόγο και επιβεβαίωσε τα μηνύματα που της έστειλε η μητέρα των τριών κοριτσιών, ωστόσο, δεν αποκάλυψε το ακριβές περιεχόμενό τους.
Η μητέρα των τριών παιδιών φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο ότι η επίμαχη ζωγραφιά «έγινε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ότι ο άγγελος… είναι η ίδια η μητέρα». Η παιδοψυχολόγος τονίζει όμως πως «δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να ζωγραφίζει ως άγγελο τη μαμά του όταν αυτή ζει».
Διαψεύδει τα περί απειλών η παιδοψυχολόγος
Από την πλευρά της, η παιδοψυχολόγος αντέδρασε για τα περί απειλών από τη μητέρα της Τζωρτζίνας, αναφέροντας ότι είχε μία πολύ πολιτισμένη συζήτηση μαζί της.
«Επειδή βγαίνουν βλακειες… ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΑ; ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΒΑΘΙΑ. ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ… Ν Τ Ρ Ο Π Η!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Facebook.


![Επίδομα θέρμανσης: Βήμα – βήμα η υποβολή αίτησης [ΠΙΝΑΚΕΣ]](https://www.agriniosite.gr/wp-content/uploads/2022/11/epidoma-thermansi-petrelaio.jpg)






