Πληροφορίες του agriniosite.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για βράχο που αποκολλήθηκε και κατέληξε με ορμή στην κοίτη του ποταμού. Πτώσεις καταγράφονται ανά τακτά διαστήματα για διάφορους λόγους. Συχνά αρκεί το πέρασμα κάποιων άγριων ζώων ώστε να φύγουν πέτρες και να καταλήξουν στο ποτάμι.

Ο Δήμος έχει τοποθετήσει εδώ και πολύ καιρό ενημερωτικές πινακίδες σε όλο το επικίνδυνο τμήμα προειδοποιώντας τους επισκέπτες για τις πτώσεις βράχων.
Δήμος Σουλίου: H διέλευση του φαραγγιού στον Αχέροντα γίνεται με ευθύνη των περιπατητών
Μετά το συμβάν της Κυριακής, όπου ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, επανέρχεται με ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι «ο Δήμος Σουλίου προειδοποιεί πως η διέλευση του φαραγγιού στον Αχέροντα γίνεται με ευθύνη των περιπατητών, καθώς παρουσιάζεται έντονη πτώση λίθων. Παρακαλούνται οι πολίτες που να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».









