Quantcast

“Φουλ” επίθεση Σ. Καμμένου σε ΝΔ- «Ανυπότακτο Αγρίνιο» & Καραμητσόπουλο

Ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” Σταύρος Καμμένος με δήλωσή του σχολιάζει με ιδιαίτερο σκληρό τρόπο τόσο τις εξελίξεις για το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου όσο και την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γεωργικής Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο. Τα βέλη του εξαπολύει ακόμη και σε άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως στο “Ανυπότακτο Αγρίνιο”όπως και στον κ.Καραμητσόπουλο .

Αναλυτικά η δήλωση του Στάυρου Καμμένου:
“Οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αφού άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν επί τρείς μήνες το Γενικό Νοσοκομείο Αιτ/νίας χωρίς διοικητικό συμβούλιο, φιλονικώντας για το ποιά πεθερά, συμπεθέρα ή αδελφή θα πρέπει να διορίσουν εκεί αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αφού εγκατέλειψαν το καλοκαίρι του 2015 το κτίριο του παλαιού νοσοκομείου στη φθορά και τη λεηλασία, επανέρχονται τώρα και αδιαφορώντας πλήρως για το καθολικό αίτημα των κατοίκων του Δήμου για αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου, με την συγκεκριμένη ενέγεια του υπουργού υγείας να βάλουν ταφόπλακα στην προσπάθεια αυτή. ΄Οταν με τις αποφάσεις τους, οι οποίες λαμβάνονται εν μία νυκτί χωρίς καμμιά συμμετοχή ή έστω ακρόαση της τοπικής κοινωνίας, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της ΝΔ αποδομούν και καταργούν αποφάσεις που έχουν ληφθεί για σοβαρότατα ζητήματα του Δήμου μας, όπως η ίδρυση Πανεπστημιακών τμημάτων και η αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου, και δεν επαρκούν τα τοπικά παπαγαλάκια με τα ανώνυμα δήθεν άρθρα τους να συγκαλύψουν το έγκλημα σε βάρος του τόπου, τότε χρειάζεται οπωσδήποτε ένα «ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ» το οποίο με ευφάνταστο, γλαφυρό αλλά και δηκτικό –και όχι δεικτικό- τρόπο σχολιάζει την επικαιρότητα (;;). Και τι μας λέει το γλαφυρό και ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ φυσικά έκτακτο δελτίο θυέλλης; ΄Οτι απ΄όλα έχει ο «μπαχτσές». Μετανάστες και όχι πρόσφυγες, καταργήσεις τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης με «απλή μεταφορά χρημάτων» από τον ένα κωδικό στον άλλον. Απλά ζητήματα, ηρεμήστε, μας λέει το έκτακτο δελτίο θυέλλης. Θα τα «ξαναπαρκάρουν» τα χρήματα, θα επανιδρύσουν τα τμήματα. Καλά για τους μετανάστες και όχι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, θα τους αναφέρουμε γιατί το παραμύθι θέλει και δράκο. Βάλε και λίγο βιορευστά, ανεμογεννήτριες, άντε και τη συνέχιση του έργου για την εκτροπή του Αχελώου, και ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. Παρέρχεται όμως μετά απ΄αυτά το έκτακτο δελτίο θυέλλης;; ΄Οχι βέβαια. Θέλει και μπόλικη δόση από ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εντελώς αδρανής και δεν μπόρεσε να κάνει μια συμβασιοποίηση για το παλιό νοσοκομείο, άρπαξε όμως τα «λεφτά των Δήμων».

΄Ετσι κλείνει το έκτακτο δελτίο θυέλλης. Μάλιστα στην πρεμούρα τους ξεχνούν να αναφέρουν και τις ευθύνες της «πρώην» περιφερειακής αρχής. Αν αναφερονταν και αυτό θα είχαμε την απόλυτη ταυτότητα με όλα τα ανώνυμα άρθρα των τοπικών σχολιαστών. Είναι όμως η άλλη γλαφυρή, ευφάνταστη, δηκτική άποψη. Είναι η άποψη, αλλά και η φυσική παρουσία, που απουσίασε επιδεικτικά από τις κινητοποιήσεις για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου. Που δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία όταν αυτό εγκαταλήφθηκε εν μία νυκτί από αυτούς που τώρα με ένα έκτακτο δελτίο θυέλλης «καθαρίζει». Που συντάχθηκε με όλες εκείνες τις δυνάμεις που θυμήθηκαν τη δημόσια υγεία, όχι όταν το νοσοκομείο ήταν χωρίς γιατρούς, προσωπικό, εφόδια, πρϋπολογισμό, αλλά όταν ξαναλειτούργησε η καρδιολογική, πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι, εφοδιάστηκε με υλικά, έφυγαν από τη μέση οι εργολάβοι. Οι ίδιοι που ξέχασαν να κάνουν μια αναφορά, έστω, για την έλλειψη Διοικητικού Συμβουλίου 4 μήνες τώρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γλαφυρά λοιπόν, δηκτικά και ευφάνταστα η προσέγγιση και το κλείσιμο της ανακοίνωσης. Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τους είπε κανείς να ανησυχήσουν για το παλιό νοσοκομείο και την αξιοποίησή του; Τους είπε κανείς να δεσμεύσουν χρήματα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για την αξιοποίηση έστω μέρους των κτιριακών υποδομών του; Τους είπε κανείς να δημιουργήσουν νέα πανεπιστημιακά τμήματα; Τους είπε κανείς να σταματήσουν την εκτροπή του Αχελώου; Τι τους φταίει η σημερινή κυβέρνηση που όλα αυτά τα καταργεί;

Ας μην τα κάνατε για να μην τους δίνατε την ευκαιρία να τα καταργήσουν. Σε κάθε περίπτωση φταίτε εσείς κύριοι του Δήμου μας που θεωρήσατε όλα τούτα σημαντικά, ενώ δεν αντιληφθήκατε εγκαίρως ότι ήταν παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, της δημοτικής του παράταξης και προσώπων γύρω από αυτούς. Ακολουθεί ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ από Γ. Καραμητσόπουλο”.

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.