Quantcast

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ

Με μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου στο πλαίσιο περιοδείαςστην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ και την κ. Κατερίνα Πατσογιάννη, συντονίστρια ενημέρωσης και πληροφόρησης.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Σταυριανουδάκη και την κ. Πατσογιάννη κατά τη διάρκεια της οποίας μου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσω για όλα τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους. Παράλληλα ενημέρωσα για όλα τα μέτρα και τις δράσεις πολιτικής προστασίας που έχει αναλάβει ο Δήμος Αγρινίου», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.