Θλίψη προκάλεσε σε Αγρίνιο και Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου της Μαρίας Παφλιωτέλλη – Τσούτσου σε ηλικία 92 χρόνων.
Η εκλιπούσα υπήρξε ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», που προσφέρει υποστήριξη σε άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπηρίες στην περιοχή του Αγρινίου και του Μεσολογγίου.
Με το έργο και την προσφορά της συνέβαλε ουσιαστικά στη δημιουργία και ανάπτυξη δομών ειδικής αγωγής και φροντίδας, αφήνοντας σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου, στις 11:00, με συγγενείς, φίλους και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας να αποχαιρετούν μια γυναίκα που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στον χώρο της ειδικής αγωγής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.









