Το Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥφΑΑΤ με την Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής που επιδιώκει με εκπροσώπους του μελισσοκομικού τομέα για την επίλυση των ζητημάτων του κλάδου και της ανάδειξης της αξίας του ελληνικού μελιού, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.).

Η συζήτηση έγινε παρουσία του Προϊσταμένου του Τμήματος Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών, κ. Μάριου Τζιτζινάκη και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Συστήματος Εκτροφής Ζώων, κα. Ελένης Αποστολάκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ο αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Λεονταράκης, ο γραμματέας, κ. Δημήτριος Νικολάου και ο ταμίας, κ. Κωνσταντίνος Ντούνας.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, επικεντρώθηκε στη διατύπωση προτάσεων σχετικών με ενδεχόμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις που αφορούν στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, επανέλαβε τη σημασία της κατάθεσης προτάσεων και επισήμανε ότι κοινός στόχος είναι η πάταξη του φαινομένου των ελληνοποιήσεων και η ανάδειξη της μοναδικής αξίας του ελληνικού μελιού.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους και στην επανάληψη της συνάντησης.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου
Όνομα Ενεργοποιημένο
Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο δικτυακό τόπο.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.