Με την επίσημη τελετή έναρξης ανοίγει την Κυριακή 19 Ιουλίου 2026, στις 9:15 μ.μ., η αυλαία της 13ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό».
Για τις επόμενες εβδομάδες, το Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού θα φιλοξενήσει ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, σε μια γιορτή πολιτισμού χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, τη δημιουργική έκφραση και την αγάπη για το θέατρο.
Η αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει με τη Θεατρική Ομάδα Σπάρτης «Σκηνή», η οποία παρουσιάζει την κωμωδία «Ομαδική Θεραπεία», βασισμένη στο έργο του Matías del Federico.
Η υπόθεση
Τρία παντρεμένα ζευγάρια συμμετέχουν σε μια πρωτότυπη συνεδρία ομαδικής ψυχοθεραπείας. Η ψυχολόγος απουσιάζει, αφήνοντάς τους μόνο φακέλους με οδηγίες. Καθώς ακολουθούν τις ασκήσεις, αποκαλύπτονται μυστικά, εντάσεις και αλήθειες γύρω από τις σχέσεις, τα χρήματα, τη ζήλια και το σεξ, οδηγώντας την ιστορία σε ένα ανατρεπτικό και απρόβλεπτο φινάλε.
Συντελεστές
Παίζουν:
- Ρομπέρτο: Γιώργος Τσέλιος
- Ντάνιελ: Γιάννης Δρακουλάκος
- Εστεμπάν: Κωνσταντίνος Καφετζόπουλος
- Μάρθα: Γιώτα Ιατρού
- Λάουρα: Μαριλένα Θεοφιλάκου
- Κάρλα: Δήμητρα Νάσιου
Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κοτσάφτη
Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.
Η διοργάνωση υπόσχεται και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, προσφέροντας στο κοινό του Αιτωλικού όμορφες θεατρικές βραδιές και αναδεικνύοντας τη δυναμική του ερασιτεχνικού θεάτρου.









