Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου ο Παναγρινιακός, στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Η ομάδα του Αγρινίου προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη διοίκηση να έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικό αριθμό ανανεώσεων και μεταγραφικών κινήσεων, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καζαντζής, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Χολέβας, ο ταμίας Χριστόφορος Σαράκης και ο γενικός αρχηγός Τάσος Σκόνδρας.
Την προπόνηση καθοδήγησε ο Βασίλης Παστρωμάς, ο οποίος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Παναγρινιακού. Στο πλευρό του βρίσκεται ο γυμναστής και βοηθός προπονητή Κωνσταντίνος Σαράκης.
Με την έναρξη της προετοιμασίας διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ευχές για μία καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
Νέα δημοσιογραφικά μπουθ στο γήπεδο
Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη βελτίωση των συνθηκών κάλυψης των αγώνων. Στην εξέδρα του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου διαμορφώνονται δημοσιογραφικά μπουθ, τα οποία θα συμβάλουν στην καλύτερη κάλυψη των αναμετρήσεων και στην προστασία των δημοσιογράφων και των ρεπόρτερ, ιδιαίτερα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Πρώτο επίσημο παιχνίδι με Λευκίμμη
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν για τον Παναγρινιακό θα είναι απέναντι στη Λευκίμμη, στον Άγιο Κωνσταντίνο, για την 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το διάστημα 9-13 Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια, η ομάδα θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου στον 6ο όμιλο θα βρεθεί αντιμέτωπη με ιστορικούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Παναχαϊκή, ο Παναιγιάλειος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο Τηλυκράτης Λευκάδας.
Η νέα αγωνιστική περίοδος ανοίγει, έτσι, με υψηλές απαιτήσεις για τον Παναγρινιακό, που θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός στις υποχρεώσεις του σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.









