Νέοι τριγμοί στη παράταξη Παπαναστασίου/Η παραίτηση Παππά από την Επιτροπή είχε παρασκήνιο!

Τριγμοί στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στον Δήμο Αγρινίου, προκαλεί η απόφαση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παππά να υποβάλλει την παραίτησή του  από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Βέβαια για κάποιους η απόφαση αυτή δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και κυρίως σε αυτούς που γνωρίζουν καλά τον κ.Παππά για την ντομπροσύνη που τον διακατέχει στο δημόσιο βίο..

Πληροφορίες μας λένε πως ο κ.Παππάς ενώ συμμετείχε  στην Επιτροπή Αθλητισμού από το 2014 εν τούτοις χωρίς καμία ενημέρωση τον κατάργησαν ως μέλος και τον τοποθέτησαν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Οι καλά μάλιστα γνωρίζοντες αναφέρουν ότι από καιρό υπήρχε ένα κλίμα όχι και τόσο καλό μεταξύ του κ.Παππά και της ηγεσίας του Δήμου. Αιτία φυσικά το αθλητικό κομμάτι  στο οποίο είναι γνώστης ο κ.Παππάς και ενώ εκλέχθηκε για να προσφέρει και σε  αυτόν το χώρο φαίνεται πως έπεφτε πάνω στον “τοίχο” που είχε σηκώσει ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τα αθλητικά κ.Νίκος Γκρίζης. Η φράση  δε  που επανέλαβε και σε μας ο κ.Παππάς ότι «  Ο Ν. Γκρίζης ανακήρυξε  τον εαυτό του σε άνθρωπο του αθλητισμού και πως  δεν θέλει δίπλα του πραγματικούς ανθρώπους του αθλητισμού»  είναι μια αιχμή για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε αλλά και την υπερηφάνειά του να δεχθεί όλο αυτό το σκηνικό.Ένα σκηνικό που φυσικά δεν έχει διαμορφωθεί από τον ίδιο αλλά από κάποιους Αντιδημάρχους που έχουν την εντύπωση ότι κάποια πράγματα τους “ανήκουν δικαιωματικά” ενώ κάποιοι άλλοι δεν τα δικαιούνται καν. Κι αυτό διαφάνηκε περίτρανα και με την αποχώρηση των κκ Ρόκου και Καζαντζή αλλά και την αποχώρηση του κ.Καράτσαλου από το τοπικό του Αγρινίου. Όταν λοιπόν  ο κ.Γκρίζης μετακινήθηκε ως αναπληρωτής δημάρχου  και ανέλαβε τις αρμοδιότητες που  κ.Καζαντζή, “άσκησε βέτο” λένε οι πληροφορίες μας να πάρει και τον τομέα  αθλητισμού. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως έχει μια τάση “αυτοπροβολής”, ίσως για αυτό σχεδόν σε καμία από τις αθλητικές  διοργανώσεις δεν έδωσε ουσιαστικό ρόλο στον κ.Παππά, ο οποίος βεβαίως με δημόσιες δηλώσεις του αναφέρει ότι και η επιτροπή αθλητισμού, στην οποία προεδρεύει ο κ.Γκρίζης  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) δεν συνεδρίασε ποτέ! Αν είναι έτσι μπορεί και να μην ήθελε ο κ.Γκρίζης να “ακούσει την διαφορετική γνώμη” στα  πρωταθλήματα που διοργανώνει με δικηγόρους ή το πρωτάθλημα που συζητιέται απόψε στο δημοτικό συμβούλιο ή απλά να “αγνοεί” παντελώς την επιτροπή αφού αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα.

Ε εμείς τι άλλο να πούμε, τα είπε όλα ο κ.Παππάς ότι o κ.Γκρίζης  ¨Αυτοανακηρύχθηκε”.

Σχετικά Άρθρα

«Γιατί κύριε κράτος;»: H ανάρτηση του καφετζή Β.Μπαλάσκα από το Αγρίνιο που έγινε viral!

O καφετζής του Αγρινίου ξαναχτυπά με νέα viral ανάρτηση: « ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ…τι μου προτείνετε, εκτός ψυχοφάρμακα ή αυτοκτονία;»

ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ ... Λέγομαι Βασίλειος Ταξιάρχη Μπαλάσκας και γεννήθηκα το 1967 , στα Σιτόμενα Αγρινίου , από πολύτεκνη οικογένεια οχτώ...

Η πρώην βουλευτή Αιτωλ/νίας, Νίκη Φούντα και η ενδοοικογενειακή βία-σπάει τη σιωπή της, δίνοντας δύναμη!

Η πρώην βουλευτή Αιτωλ/νίας, Νίκη Φούντα και η ενδοοικογενειακή βία-σπάει τη σιωπή της, δίνοντας δύναμη!

Η Νίκη Φούντα είναι τελειόφοιτη του τμήματος αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΕΜΠ και εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου...