Τρία χρόνια πριν, τέτοιες μέρες….

Tρια χρόνια θητείας συμπλήρωσε η δημοτική αρχή Αγρινίου. Ο μόνος που θυμήθηκε το γεγονός ήταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, η μάλλον το θυμήθηκε στο περίπου, αφού αναφέρει σε δήλωσή του πως “τέτοιες μέρες ορκιστήκαμε” ενώ δεν είναι μέρες είναι μία και σημαντική μέρα-ορόσημο για κάθε νέα δημοτική αρχή. Και στην προκειμένη περίπτωση η 25η Αυγούστου 2014, για τη Δημοτική αρχή Αγρινίου. Είναι δηλαδή σαν να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου και να μην τα θυμάσαι εκείνη την ημέρα ή να λες στους φίλους  σου π.χ πριν 40 χρόνια τέτοιες μέρες γεννήθηκα!! Γιατί αν κανείς  ξεχνάει μια μέρα-ορόσημο  φανταζόμαστε τι τύχη θα έχουν άλλα μικρότερης σημασίας γεγονότα!

Η  ανάρτηση στο facebook του Νίκου Γκρίζη.

“Πριν τρία χρόνια, τέτοιες μέρες, ορκιστήκαμε, ενώπιον Θεού και Λαού, να δουλέψουμε και να πάμε μπροστά αυτόν τον τόπο, απαλλαγμένο από το παρελθόν του. Ο αγώνας, δύσκολος αλλά διαρκής, επίπονος και ευχάριστος συνάμα! Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεχωριστό το συναίσθημα να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα του συνδημότη σου, που αποτελεί και δικό σου πρόβλημα, λογική που διακατέχει τούτη τη Δημοτική Αρχή και με την οποία θα πορευθεί μέχρι τέλους!”

 

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαρίστης Αιτ/νιας “Αγ. Νικόλαος”

Προσόντα  υποψηφίων Αιρετών!

Ακούγεται απίθανον και απίστευτον και απραγματοποίητον (;) πλην όμως είναι αναγκαίον! Δηλαδή να δοκιμάζονται  οι υποψήφιοι αιρετοί Βουλευτές και Ευρωβουλευτές...