Quantcast

Ημέρα της Γυναίκας:Προσφορά υγείας & πρόληψης από το ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με δέσμη ενεργειών αναδεικνύει το ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αυτές τις ημέρες και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, τη σημασία της ισότιμης συμπερίληψης των γυναικών στην εργασία και την κοινωνική ζωή και της συμβολής τους στην ευημερία, από κάθε πλευρά.

️Στο πλαίσιο αυτό, το ιατρείο μας προσφέρει σε προνομιακή τιμή γυναικολογικά τσεκ για πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας. Τα ειδικά πακέτα εξετάσεων παρέχονται στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ , Θ. ΓΡΙΒΑ 34 με ισχύ για την πραγματοποίηση των εξετάσεων προσφοράς μέχρι τις 31 Μάϊου 2023.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες και η πρόληψη, με τακτικό έλεγχο, αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για την αντιμετώπισή του. Σύμφωνα με τα δεδομένα παγκοσμίως, εκτιμάται πως η νόσος εμφανίζεται αναλογικά σε 1 προς 8 γυναίκες. Στη χώρα μας, υπολογίζεται ότι διαγιγνώσκονται ετησίως περίπου 6.000 νέα περιστατικά. Ωστόσο ο καρκίνος του μαστού -αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο- είναι ιάσιμος πλήρως σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό περιστατικών.

Σήμερα, η ιατρική παρέχει τη δυνατότητα μέσω των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων (ψηφιακή μαστογραφία,3D ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ υπερηχογράφημα μαστών, μαγνητική τομογραφία μαστών) και των επεμβατικών διαδερμικών βιοψιών μαστού, χωρίς χειρουργείο, να επιτευχθεί η έγκαιρη διάγνωση.

Συνιστάται η πλήρης εξέταση μαστών με μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών, από το έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό το οποίο διαθέτει διακεκριμένη τεχνογνωσία και κατάρτιση στις παθήσεις μαστού. Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμός στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια διάγνωσης με τεχνιτή νοημοσύνη I cad.

Εφαρμόζεται η μέθοδος της τριπλής εκτίμησης (triple assessment), και αποτελεί την ενδεδειγμένη αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, με ποσοστό σωστής διάγνωσης 97-98%.

Οι μέθοδοι αναπτύχθηκαν για να μειωθεί ο κίνδυνος, να επιτυγχάνεται πιο έγκαιρη διάγνωση και να απαλλάσσεται κάθε εξεταζόμενη από άσκοπη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία. Το ΥΓΕΙΑ εστιάζει στην πρόληψη και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνολικής διαχείρισης της υγείας.

Τα πακέτα εξετάσεων, που παρέχονται με την εκπτωτική προσφορά, απευθύνονται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες :

Το ένα πακέτο περιλαμβάνει ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ fast και απευθύνεται σε γυναίκες 18 ετών και άνω

Το δεύτερο πακέτο, που περιλαμβάνει ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 3D ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ υπερηχογράφημα μαστών, ψηφιακή μαστογραφία, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Μαγνητική Μαστών , απευθύνεται σε γυναίκες 35 ετών και άνω.


Με τη δυνατότητα αξιοποίησης της προσφοράς έως το τέλος Μαϊου, κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να απευθυνθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, ώστε να προγραμματίσει τις εξετάσεις της στα τηλέφωνα της γραμματείας μας

2641022100 & 2641024111 ή δια ζώσης Θ.Γριβα 34 , Αγρίνιο


 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.