Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με την κίνηση να είναι αυξημένη από το πρωί της Παρασκευής στα λιμάνια αλλά και τους σταθμούς των ΚΤΕΛ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά με τα πλοία να αναχωρούν γεμάτα για τα νησιά. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Κοκκάλα, εκπρόσωπο Τύπου Λιμενικού Σώματος,  οι κρατήσεις για το τριήμερο ανέρχονται στους 18.000 επιβάτες και αφορούν μόνο τον Πειραιά με προορισμούς τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ο κ. Κοκκάλας σημείωσε ότι στον παραπάνω αριθμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι προορισμοί του Αργοσαρωνικού καθώς οι κρατήσεις εκεί γίνονται τελευταία στιγμή.

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 46 δρομολόγια για όλους τους προορισμούς και τον Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά για όλο το τριήμερο θα εκτελεστούν 130 δρομολόγια.

Κίνηση υπάρχει και στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου επιπλέον 15 δρομολόγια έχουν προστεθεί για την Θεσσαλονίκη, με την πληρότητα των περισσότερων δρομολογίων να αγγίζει το 100%. Επίσης, 28 λεωφορεία ΚΤΕΛ έχουν προγραμματιστεί για Κόρινθο και 35-40 για Αχαΐα.

Αυξημένη η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής

Στο «κόκκινο» είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής τόσο στην άνοδο του Κηφισού όσο και στην κάθοδο της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

ΚΥΣΕΑ – Προτεραιότητα οι απεγκλωβισμοί από το Αφγανιστάν και η προστασία των συνόρων

Οπαδική βία: Σε ανοιχτή γραμμή με UEFA η κυβέρνηση – «Ώρα για σκληρές αποφάσεις» – Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Τη Δευτέρα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των...

Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι αλλαγές για εργαζόμενους συνταξιούχους και Επαγγελματικά Ταμεία

Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι αλλαγές για εργαζόμενους συνταξιούχους και Επαγγελματικά Ταμεία

Κατατέθηκε στη Βουλή το μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Πρόκειται για το νομοσχέδιο το οποίο φέρει τον τίτλο...