Quantcast

Υποστήριξη εθελοντικής αιμοδοσίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μια ακόμη δράση εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα υποστήριξε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Ειδικότερα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με τη συνεργασία του αντίστοιχου Τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου και του Συλλόγου Αιμοδοτών Σταμνάς, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Τοπική Κοινότητα Σταμνάς του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η δράση χαρακτηρίσθηκε από το έντονο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση των υπηρεσιών και του Συλλόγου για προσφορά ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε η αν. Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αθηνά Σταμούλη.
20230220 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑΜΝΑ (1)

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.