Quantcast

Ζώδια της εβδομάδας: Για ποιους έρχονται δυσκολίες και απρόσμενες αλλαγές

ΖΩΔΙΑ: ΚΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσετε να αποκτάτε πιο υγιεινές συνήθειες, προσέχοντας τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής σας. Θα νιώσετε ότι εκπληρώνετε μια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, γι’ αυτό και τα πρέπει σας θα είναι αρκετά ενισχυμένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βελτιώνονται σημαντικά τα οικονομικά σας, καθώς σταθεροποιούνται σιγά σιγά τα εισοδήματα. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε συνεργασίες αλλά και να συμμετάσχετε σε ομαδικές επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να προτιμήσετε να κάνετε παρέα με μεγαλύτερα και εμπειρότερα από εσάς άτομα, καθώς οι φιλίες περνούν μια περίοδο ανακατατάξεων μέσα από ξεκαθαρίσματα. Οι σχέσεις προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

 ΖΩΔΙΑ: ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζεστε πιο αρμονικά δεμένοι με το περιβάλλον σας. Είστε πιο υπομονετικοί, λιγότερο επικριτικοί με όσους διαφωνείτε και οι απόψεις σας βγαίνουν άκοπα και χωρίς συγκρούσεις. Είστε η ήρεμη δύναμη που επιβάλλεται χωρίς επιθετικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ασυνήθιστες και θα έρχονται ξαφνικά κι από το πουθενά. Θα γίνουν αποδεκτές από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και μάλιστα θα βρουν και ένθερμους υποστηρικτές ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Απρόσμενα, θα συναντήσετε άτομα που είχατε σχέσεις στο παρελθόν, είτε αυτά είναι φίλοι είτε ερωτικοί σύντροφοι. Οι αισθηματικές σχέσεις θα περάσουν από ξεκαθαρίσματα και είτε θα συνεχίσουν απτόητες είτε θα τελειώσουν οριστικά.

ΖΩΔΙΑ: ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ήρθε ο καιρός να αποφασίσετε να κάνετε δίαιτα. Αυτή την εβδομάδα θα εκπληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας και θα πάρετε αποφάσεις για καίρια ζητήματα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Οι περιορισμοί που θα επιβάλετε στον εαυτό σας, μοναδικό σκοπό έχουν να βάλουν σε τάξη τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθεροποιούνται τα εισοδήματά σας, καθώς μονιμοποιείστε στο περιβάλλον εργασίας σας. Η επιτυχία σας οφείλεται εν μέρει στους συνεργάτες, ως επί το πλείστον όμως, είστε εσείς και η δουλειά σας υπεύθυνοι γι’ αυτό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις θα περάσουν από μία άσχημη, αλλά χρήσιμη, δοκιμασία, που είναι, ίσως, απαραίτητη για να μπορέσετε να συμπεράνετε ποιος είναι ποιος, ανάμεσα στους φίλους σας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας, θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα που θα καθορίσει την περαιτέρω συναισθηματική σας πορεία. 

ΖΩΔΙΑ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι η καταλληλότερη περίοδος για να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις που στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα, είτε πρόκειται για αισθηματικές είτε για φιλικές. Εχετε αποφασίσει να βάλετε τάξη στη ζωή σας αλλά και να πάρετε πολύ σοβαρά τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και αλλαγή εργασίας ή αντικειμένου δουλειάς. Τα οικονομικά βαδίζουν σε καλό δρόμο και είστε έτοιμοι να προβείτε σε μια αγορά που θέλατε από καιρό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η έλλειψη υπομονής σας, η εσωτερική σας ένταση μπορεί να κάνουν τις σχέσεις να υποφέρουν από διαρκείς κρίσεις. Ηρεμήστε, αν δεν θέλετε να φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, χωρίς εγγυήσεις ότι θα διαρκέσει, όμως. 

ΖΩΔΙΑ: ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Εφευρετικοί, με πρωτότυπες ιδέες, αλλά εσωτερική ένταση σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Σας λείπει η υπομονή για να περιμένετε να σταθεροποιηθούν οι καταστάσεις γύρω σας και εκνευρίζεστε όταν υπάρχουν εμπόδια ή καθυστερήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προσόντα και τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές. Τα οικονομικά σας είναι μεν σε άνοδο, όμως δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να νιώθετε ασφαλείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι επίδοξοι εραστές βλέπουν σε σας έναν δυναμικό άνθρωπο, που κοντά του μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, σε συναισθηματικό κυρίως, επίπεδο. Μια απρόσμενη συνάντηση θα έχετε με κάποιον πρώην, ενώ οι σχέσεις περνούν μια περίοδο κρίσης, ευτυχώς σύντομη. 

ΖΩΔΙΑ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια δοκιμασία με μια φιλική σχέση θα σας στεναχωρήσει πολύ. Ωστόσο, αν ξεπεραστεί, μπορεί να την κάνει πιο δυνατή και πιο ανθεκτική στις κρίσεις. Η περίοδος είναι πολύ θετική για όσους συμμετέχουν σε ομάδες, συλλόγους ή λέσχες, μιας και νιώθετε στενά συνδεδεμένοι με άλλους, μέσα από κοινούς στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καινούργιες γνωριμίες με άτομα, πιο έμπειρα και πιο ισχυρά, θα διαδραματίσουν τον ρόλο του μέντορα για σας και τα σχέδιά σας, που προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή, να μην κομπάζετε και αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι προσωπικές σχέσεις αυτό το διάστημα σταθεροποιούνται και προσφέρουν μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας και πληρότητας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπα που θα σας δελεάσουν ερωτικά, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι η σχέση θα διαρκέσει. Όσοι από εσάς, όμως, βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να προχωρήσετε πιο πέρα, στον γάμο. 

ΖΩΔΙΑ: ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Περιορισμούς θα επιβάλετε στον εαυτό σας αυτή τη βδομάδα, που θα σταθούν χρήσιμοι έως απαραίτητοι. Θα ξεκινήσετε μια δίαιτα ή θα αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και θα πάρετε την απόφαση να διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας, έτσι ώστε να γίνει πιο λειτουργική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξίζει να ρισκάρετε για μια επαγγελματική ευκαιρία που παρουσιάζεται ξαφνικά, μέσω ενός φίλου ή επαγγελματικού σας συνεργάτη. Όσοι αναζητάτε εργασία, το διάστημα αυτό θα δικαιώσει τις προσπάθειες και την αναζήτησή σας. Τα οικονομικά θα πάνε «πακέτο» με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρκετά επιπόλαια αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, ενώ με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση κάνετε τις ατασθαλίες σας. Η έπαρση όμως, δεν είναι καλός σύμβουλος, ιδιαίτερα αν θέλετε να κρατήσετε την κρυφή σας ζωή κρυφή. Οι αισθηματικές σχέσεις βάλλονται, μπορεί και ανεπανόρθωτα και εσείς απλά κρατάτε μια απαθή έως αναίσθητη στάση. 

ΖΩΔΙΑ: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια όμορφη έκπληξη έρχεται να σας αφήσει άφωνους προς το τέλος της εβδομάδας και σας ανοίγει νέους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς ορίζοντες. Αξίζει ο κόπος να εκμεταλλευτείτε ό,τι ευκαιρία σας δοθεί για να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής σας και να ικανοποιηθείτε από αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρωτοτυπία, καινοτομία και ανεξαρτησία θα είναι το τρίπτυχο αυτού του διαστήματος που θα σας απασχολήσει ως προς την επίτευξή του. Η φιλοδοξία σας, σε υγιή επίπεδα, έρχεται να σας φέρει ευκαιρίες που θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σας αλλά και την ικανοποίηση που προκύπτει από αυτό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναθεωρείτε κάθε τι που πιστεύατε έως τώρα για τον έρωτα, την αγάπη και τις σχέσεις. Μια τάση ανεξαρτησίας σάς κάνει να αναρωτηθείτε αν η σχέση που έχετε σας ικανοποιεί και σας δίνει συναισθηματική ασφάλεια. Θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και ίσως βιώσετε και έναν χωρισμό. 

ΖΩΔΙΑ: ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ζωή και η καθημερινότητά σας έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε οριστική τάξη. Αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε να κάνετε πιο σωστή και υγιεινή διατροφή, καθώς το σώμα σας σας δίνει προειδοποιητικά μηνύματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικοί σας συνεργάτες έχουν όλη την καλή διάθεση να είναι επιβοηθητικοί για σας και να σας στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα. Εχετε πετύχει τον σεβασμό των ανωτέρων αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στα θέματά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά. Κάποιες άλλες που έχουν τελειώσει μπορεί να ξαναρχίσουν σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί ό,τι έχει μείνει στη μέση. Οι ανθρωπιστικές σας ιδιότητες και η αγάπη σας για την ανεξαρτησία θα φέρουν ανθρώπους που θα καταλάβουν και θα συμμεριστούν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΖΩΔΙΑ: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς, που σε άλλες περιπτώσεις ούτε θα σας περνούσε από το μυαλό. Θα πάρετε πρωτοβουλίες ως προς την επίλυση των προβλημάτων σας αλλά και θα υιοθετήσετε μια πιο σωστή στάση ζωής απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Άριστοι στην επικοινωνία, αυτό το διάστημα θα μιλήσετε με πολλούς ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα και την καλή θέληση να προωθήσουν ή να σας βοηθήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Θα κερδίσετε αρκετά χρήματα από αυτό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα περάσετε μια κρίση στις σχέσεις, αυτό το διάστημα. Θα χρειαστεί να πάρετε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και αυτό μπορεί να μην αρέσει στον σύντροφό σας, οπότε να αναμένετε και κάποιες εντάσεις. Παρ’ όλα αυτά, θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα θέλω από τα πρέπει και ίσως πάρετε και τη μεγάλη απόφαση. 

ΖΩΔΙΑ: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ξαφνικά νέα από αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν είστε έτοιμοι να δεχθείτε, θα σας στεναχωρήσουν. Η ενασχόλησή σας αυτό το διάστημα θα είναι με παράξενα και ασυνήθιστα αντικείμενα, ίσως μια περίεργη συλλογή. Παρ’ όλα αυτά, θα δέσετε αρμονικά με το περιβάλλον και τα γεγονότα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βρίσκεστε ακόμα στη φάση που θέλετε να κάνετε αλλαγές και επιδιώκετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε το επαγγελματικό σας γίγνεσθαι σε κάτι πιο ικανοποιητικό για σας. Τα οικονομικά, ακόμα σε στασιμότητα, με ανοδικές τάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Απομακρύνεστε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους γιατί μια τάση ανεξαρτησίας σάς θέλει να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Τα παράπονα του συντρόφου σας τα παρερμηνεύετε ως γκρίνια και ως εκ τούτου, θα υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις. 

ΖΩΔΙΑ: ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια φιλία θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της περιόδου. Βαθιά και συναισθηματική αρχίζει να γίνεται και αναρωτιέστε αν εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό, τι θα μπορούσε να σημαίνει για σας, που την είχατε στο μυαλό σας ως φιλία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καθώς σιγά σιγά βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση, έχετε την ηρεμία να σκεφθείτε τις επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνετε στο άμεσο μέλλον. Δυο ή τρεις καλές ευκαιρίες μην τις αφήσετε να φύγουν χωρίς, τουλάχιστον, να το ψάξετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να μπορείτε να έχετε άποψη για το ποιόν των ανθρώπων που έρχονται στη ζωή σας. Έτσι, θα αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα να σας βγει άλλος άνθρωπος από αυτόν που είχατε κρίνει αρχικά.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.