ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα νέα οχήματα θα είναι Scania;

Μπορεί να δηλώνει υπερήφανος για τους «βελτιωμένους οικονομικούς δείκτες»  ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, όμως η πραγματικότητα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική. 

Δηλώνει επίσης ότι η  πόλη προχωρά και αφήνει πίσω της ένα σπάταλο και βεβαρημένο παρελθόν, όμως διαπιστώνει κανείς πως οι σπατάλες συνεχίζονται όπως και οι δανεισμοί, στις πλάτες των Αγρινιωτών. Και μάλιστα είναι να απορεί κανείς με τον νέο δανεισμό  ύψους  590.000,00 €  και με άλλους στο παρελθόν  (π.χ δείτε και εδώ.)   

Ο νέος δανεισμός αφορά ξανά τον τομέα της καθαριότητας του δήμου  και σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr το θέμα εγκρίθηκε ήδη από την οικονομική επιτροπή του δήμου Αγρινίου και βρίσκεται στη αξιολόγηση των προσφορών  των Τραπεζών για τη λήψη του δανείου, διάρκειας 10 ετών. Δηλαδή o νέος δήμαρχος, όποιος κι αν εκλεγεί το Μαίο του 2019,  θα κληθεί να πληρώσει χρέη και δάνεια του προκατόχου του!

Ειδικότερα ο δήμος πρόκειται να δανειστεί ποσό της τάξεως των 590.000,00 € για την αγορά 2 απορριμματοφόρων οχημάτων  τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κμ. Το θέμα μάλιστα αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες και προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και σίγουρα το πρώτο που θα ρωτήσει η αντιπολίτευση είναι αν τα νέα οχήματα θα είναι Scania!!

 

Related Posts

Comments are closed.